TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2023
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 6 Nisan 2023 #2 TuQRuL dedi: CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Genişletmek için tıkla... Yasal değil diye biliyorum çünkü kumar siteleri sonuçta.
TuQRuL dedi: CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Genişletmek için tıkla... Yasal değil diye biliyorum çünkü kumar siteleri sonuçta.
Emiiix Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 Dediğiniz site keydrop mu? TuQRuL dedi: CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Genişletmek için tıkla...
Dediğiniz site keydrop mu? TuQRuL dedi: CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Genişletmek için tıkla...
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 6 Nisan 2023 #4 Yasal değil. Çok hevesliysen ucuz bir kasa aç ama hiçbir zaman kazanmayacaksın.
Emiiix Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 bursali dedi: Yasal değil. Çok hevesliysen ucuz bir kasa aç ama hiçbir zaman kazanmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle diyordum ama değilmiş YTD. Dosya Ekleri Screenshot_20230406_110637.jpg 53 KB · Görüntüleme: 252
bursali dedi: Yasal değil. Çok hevesliysen ucuz bir kasa aç ama hiçbir zaman kazanmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle diyordum ama değilmiş YTD.
P PlaTfps Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #6 TuQRuL dedi: CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Genişletmek için tıkla... Ben yasal değil diye biliyorum fakat bazı yayıncilar yasal olduğunu belirtti gerçi sponsorluklari olduğu için büyük ihtimalle ama yine de bilemiyorum.
TuQRuL dedi: CS:GO kasa açmak istiyorum. Hangi site daha güvenilir? Bir de kasa açma siteleri yasal mı? Genişletmek için tıkla... Ben yasal değil diye biliyorum fakat bazı yayıncilar yasal olduğunu belirtti gerçi sponsorluklari olduğu için büyük ihtimalle ama yine de bilemiyorum.
Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 7 Nisan 2023 #7 Emiiix dedi: Hocam bende öyle diyordum ama değilmiş YTD. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bütçeyle başladın ve hangi site ? Merak.
Emiiix dedi: Hocam bende öyle diyordum ama değilmiş YTD. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bütçeyle başladın ve hangi site ? Merak.
Emiiix Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #8 Aerondighttt dedi: Ne kadar bütçeyle başladın ve hangi site? Merak. Genişletmek için tıkla... Hocam keydrop 200TL ile ama önermiyorum 2 arkadaşım 300 atıp kaybetti. Emiiix dedi: Hocam keydrop 200TL ile ama önermiyorum 2 arkadaşım 300 atıp kaybetti. Genişletmek için tıkla... + Olarak kasadan çıkanları upgradede katlayarak çektim.
Aerondighttt dedi: Ne kadar bütçeyle başladın ve hangi site? Merak. Genişletmek için tıkla... Hocam keydrop 200TL ile ama önermiyorum 2 arkadaşım 300 atıp kaybetti. Emiiix dedi: Hocam keydrop 200TL ile ama önermiyorum 2 arkadaşım 300 atıp kaybetti. Genişletmek için tıkla... + Olarak kasadan çıkanları upgradede katlayarak çektim.
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #9 Yasal kanka korkma bu kadar madem yasal degil devlet eksisozlugu engelliyecegine bu siteleri engellesin.
Yasal kanka korkma bu kadar madem yasal degil devlet eksisozlugu engelliyecegine bu siteleri engellesin.