44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ağustos 2021 #1 Zevk amaçlı küçük miktar CS:GO kasa için kasa açacağım. Güvenilir ve nispeten karlı olma ihtimali olan site var mı?
Zevk amaçlı küçük miktar CS:GO kasa için kasa açacağım. Güvenilir ve nispeten karlı olma ihtimali olan site var mı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ağustos 2021 #2 Kar olur mu bilmiyorum da HellCase güvenilir.
44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ağustos 2021 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Kar olur mu bilmiyorum da hellcase güvenilir. Genişletmek için tıkla... Böyle sitelerin promosyon kodu falan oluyor var mı bildiğiniz?
Metin Eren Türkmen dedi: Kar olur mu bilmiyorum da hellcase güvenilir. Genişletmek için tıkla... Böyle sitelerin promosyon kodu falan oluyor var mı bildiğiniz?
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 30 Ağustos 2021 #4 CS:GO net ve Topskin olabilir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ağustos 2021 #5 44Nihat07 dedi: Böyle sitelerin promosyon kodu falan oluyor var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... HellCase'de Steam adına ekleme yaptığında mı profil fotoğrafını değiştirdiğinde mi ne bonus veriyordu sanırım tam hatırlamıyorum, siteyi inceleyip bakabilirsiniz hiç sitelerden kasa açma işlemi yapmadım CS oynadığım süre boyunca.
44Nihat07 dedi: Böyle sitelerin promosyon kodu falan oluyor var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... HellCase'de Steam adına ekleme yaptığında mı profil fotoğrafını değiştirdiğinde mi ne bonus veriyordu sanırım tam hatırlamıyorum, siteyi inceleyip bakabilirsiniz hiç sitelerden kasa açma işlemi yapmadım CS oynadığım süre boyunca.