CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

crepusculum1q

Centipat
Daha fazla  
Selam herkese şu an envanterimde fracture(parçalanmış) kasa var ve borc verdigim bir arkadaşım dönüş yaptı o parayi zaten unutmuştum geri istemeyi dusunmuyordum ama geri atti ben de helali harama dönüştüreyim dedim şaka bir yana kasa acmayi düşünüyorum. Bir tane de olsa acmak istiyorum sizce envanterimde olan kasayi veya dusecek farkli kasalarda mi sansimi denemeliyim yoksa (yasak mi bilmiyorum site ismi vermek) keydrop gibi CS:GO kasasi olan sitelerden acmak mi mantıklı? 50 lira zaten 2.5 dolar civarı keydrop tarzi sitelerde ucuza kasalar var daha mı mantıklı olur acaba tek CS:GO kasasi acmaktansa?

Siteleri bilmiyorum ama oyun içi kasa açmak kârlı değil. Ha zevk için 1-2 tane açayım derseniz orası ayrı.

Keydrop'ta kasa açmak çok riskli ve 1-2 dolarlık kasadan bir şey bekliyemeyiz en azından %90 kötü item verir.
Parçalanmış kasaları da CS:GO üzerinden açmak riskli ve bence açmaya değmez satarsanız daha iyi olabilir.

Hocam kısa ve öz genelde kar ettirmiyor kasa açmak. Şans meselesi ve çıkma olasılığı da çok düşük. Mantıklı değil yani.

Anladım keyfi acmak istiyorum aslında, yazinin sonuma doğru gelirken kesin açacağım diye dusunmeye basladigimdan baslikla uymamis aslinda sorum benim hatam sitelerden mi acsam CS:GO uzerinden mi acsam sizce kesin acacak olursam hangisi daha mantikli olur acaba.

2.5 doları %50 şansla 3-5 dolar veya daha fazla yapmak istiyorsanız yine de riskli ama eğlence için ise keydrop sitesinden kasa savaşı yapın.

Başka sitelerden açmak legal değil diye biliyorum ama açanlar var. Steam desteklemiyor sadece. Bilenler de yazar zaten.

Kasa açmak yine de çıkma oranına göre mantıklı bir hamle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…