lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #31 Yukapian dedi: @lAlpsl neden beğenmedim attınız? Verdiğiniz yanlış bilgiyi düzelttim diye mi? Yoksa verdiğiniz bilginin yanlış olduğunun farkına varamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Teoriyi kanun olarak belirlemenizden.
Yukapian dedi: @lAlpsl neden beğenmedim attınız? Verdiğiniz yanlış bilgiyi düzelttim diye mi? Yoksa verdiğiniz bilginin yanlış olduğunun farkına varamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Teoriyi kanun olarak belirlemenizden.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 18 Mayıs 2023 #32 lAlpsl dedi: Teoriyi kanun olarak belirlemenizden. Genişletmek için tıkla... Bu bir teori değildir gerçektir. Sizin inkar etmeniz bir şeyi değiştirmez. Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamaya dikkat edin.
lAlpsl dedi: Teoriyi kanun olarak belirlemenizden. Genişletmek için tıkla... Bu bir teori değildir gerçektir. Sizin inkar etmeniz bir şeyi değiştirmez. Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamaya dikkat edin.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 21 Mayıs 2023 #33 5 gün sonra, 20-24 saat csgo oynamaktan sonra ilk kasami düsürdüm. Ikinci kasayida 40. saatte düsürürüm artik. ;/
5 gün sonra, 20-24 saat csgo oynamaktan sonra ilk kasami düsürdüm. Ikinci kasayida 40. saatte düsürürüm artik. ;/
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.530 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #34 Frstghost dedi: 5 gün sonra, 20-24 saat csgo oynamaktan sonra ilk kasami düsürdüm. Ikinci kasayida 40. saatte düsürürüm artik. ;/ Genişletmek için tıkla... Uzun saatler oynamana gerek yok hocam. Cumartesi günü düşüyorsa sadece o günler oyna. Bende hep Cumartesi düşüyor (Cumartesi oynamazsam Pazar günü düşürüyorum.) Hatta bugün Revolution Case düşürdüm.
Frstghost dedi: 5 gün sonra, 20-24 saat csgo oynamaktan sonra ilk kasami düsürdüm. Ikinci kasayida 40. saatte düsürürüm artik. ;/ Genişletmek için tıkla... Uzun saatler oynamana gerek yok hocam. Cumartesi günü düşüyorsa sadece o günler oyna. Bende hep Cumartesi düşüyor (Cumartesi oynamazsam Pazar günü düşürüyorum.) Hatta bugün Revolution Case düşürdüm.