Arkadaşlar, rekabetçide sadece çarşamba günleri kasa veriyor ama benim merak ettiğim soru şu: Sadece rekabetçide mi kasa düşme günü çarşamba? Basit eğlencede her gün düşüyor mu?
Çarşamba saat 4.Arkadaşlar, rekabetçide sadece çarşamba günleri kasa veriyor ama benim merak ettiğim soru şu: Sadece rekabetçide mi kasa düşme günü çarşamba? Basit eğlencede her gün düşüyor mu?
Konumu güzelce takip eden ve konumun hatalı yazılarını ve dahasını düzelten sevgili moderatöre teşekkür ederim ve konumu çözüme kavuşturan sevgili hocama teşekkür ederim bu arada perşembe günü gercektende düşmüyor peki hangi günler iyi XP alıp kasa düşürürüz çünkü bazı günler haftalık Xp vermiyor ve kasa level atlayınca vermedi bana bir kere acaba rekabetçide kaybettiğimizden dolayımı vermedi onu da cevaplarsan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun.Hayır, haftanın her günü düşürebiliyorsunuz. Dropların yenilenme günü çarşamba. Örneğin; salı günü drop düştü, çarşamba günü de düşürebilirsiniz, çarşamba günü düştü diyelim, perşembe günü düşmez.
Keşke kalkmasaydi hocam çok iyi kasalar düşürürdük CS2 de kar ederdikKalkti o olay sadece seviye atlayinca veriyor.
Hocam, bence düşürebildiğiniz en kısa zamanda düşürmeye bakın. Eğer Çarşamba günü drop düşerse bir sonraki Çarşamba'ya kadar düşmüyor, droplar Çarşamba günü 03:00'da yenileniyor. Aklınızda soru işareti kalmaması için bu videoyu izlemenizi öneririm.Konumu güzelce takip eden ve konumun hatalı yazılarını ve dahasını düzelten sevgili moderatöre teşekkür ederim ve konumu çözüme kavuşturan sevgili hocama teşekkür ederim bu arada perşembe günü gercektende düşmüyor peki hangi günler iyi XP alıp kasa düşürürüz çünkü bazı günler haftalık XP vermiyor ve kasa level atlayınca vermedi bana bir kere acaba rekabetçide kaybettiğimizden dolayımı vermedi onu da cevaplarsan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun.
Keşke kalkmasaydi hocam çok iyi kasalar düşürürdük CS2 de kar ederdik![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.