Çözüldü CS:GO kasa düşme günü nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

275713

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar, rekabetçide sadece çarşamba günleri kasa veriyor ama benim merak ettiğim soru şu: Sadece rekabetçide mi kasa düşme günü çarşamba? Basit eğlencede her gün düşüyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, haftanın her günü düşürebiliyorsunuz. Dropların yenilenme günü çarşamba. Örneğin; salı günü drop düştü, çarşamba günü de düşürebilirsiniz, çarşamba günü düştü diyelim, perşembe günü düşmez.
Arkadaşlar, rekabetçide sadece çarşamba günleri kasa veriyor ama benim merak ettiğim soru şu: Sadece rekabetçide mi kasa düşme günü çarşamba? Basit eğlencede her gün düşüyor mu?

Hayır tüm modlar için geçeerli.

Mod fark etmiyor ki zaten kasa düşürürken. Tüm modlardan XP kazanabiliyorsunuz ve level atladığınızda kasa düşüyor. Her mod için farklı level sistemi yok ki zaten.

Hayır, haftanın her günü düşürebiliyorsunuz. Dropların yenilenme günü çarşamba. Örneğin; salı günü drop düştü, çarşamba günü de düşürebilirsiniz, çarşamba günü düştü diyelim, perşembe günü düşmez.
Konumu güzelce takip eden ve konumun hatalı yazılarını ve dahasını düzelten sevgili moderatöre teşekkür ederim ve konumu çözüme kavuşturan sevgili hocama teşekkür ederim bu arada perşembe günü gercektende düşmüyor peki hangi günler iyi XP alıp kasa düşürürüz çünkü bazı günler haftalık Xp vermiyor ve kasa level atlayınca vermedi bana bir kere acaba rekabetçide kaybettiğimizden dolayımı vermedi onu da cevaplarsan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun.

Kalkti o olay sadece seviye atlayinca veriyor.
Keşke kalkmasaydi hocam çok iyi kasalar düşürürdük CS2 de kar ederdik 😀

Konumu güzelce takip eden ve konumun hatalı yazılarını ve dahasını düzelten sevgili moderatöre teşekkür ederim ve konumu çözüme kavuşturan sevgili hocama teşekkür ederim bu arada perşembe günü gercektende düşmüyor peki hangi günler iyi XP alıp kasa düşürürüz çünkü bazı günler haftalık XP vermiyor ve kasa level atlayınca vermedi bana bir kere acaba rekabetçide kaybettiğimizden dolayımı vermedi onu da cevaplarsan çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun.

Keşke kalkmasaydi hocam çok iyi kasalar düşürürdük CS2 de kar ederdik 😀
Hocam, bence düşürebildiğiniz en kısa zamanda düşürmeye bakın. Eğer Çarşamba günü drop düşerse bir sonraki Çarşamba'ya kadar düşmüyor, droplar Çarşamba günü 03:00'da yenileniyor. Aklınızda soru işareti kalmaması için bu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı