0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.629 20 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Kasa düşürdüğüm zamanı tam olarak hatırlamıyorum. Buna bakabileceğim bir site veya Steam üzerinden bir yer var mı?
Arkadaşlar merhaba. Kasa düşürdüğüm zamanı tam olarak hatırlamıyorum. Buna bakabileceğim bir site veya Steam üzerinden bir yer var mı?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Her hafta çarşamba günleri yenilendiği için dün veya bugün düşürseniz hatırlardınız diye düşünüyorum.
Her hafta çarşamba günleri yenilendiği için dün veya bugün düşürseniz hatırlardınız diye düşünüyorum.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.578 Çözümler 20 20 Temmuz 2023 #3 01Asmodeus dedi: Arkadaşlar merhaba. Kasa düşürdüğüm zamanı tam olarak hatırlamıyorum. Buna bakabileceğim bir site veya Steam üzerinden bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... CS ana sayfasında levelinin yanındaki rütbene gel orada haftalık düşürme aktif şeklinde bilgi yazar.
01Asmodeus dedi: Arkadaşlar merhaba. Kasa düşürdüğüm zamanı tam olarak hatırlamıyorum. Buna bakabileceğim bir site veya Steam üzerinden bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... CS ana sayfasında levelinin yanındaki rütbene gel orada haftalık düşürme aktif şeklinde bilgi yazar.
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.629 20 Temmuz 2023 #4 Tearz dedi: CS ana sayfasında levelinin yanındaki rütbene gel orada haftalık düşürme aktif şeklinde bilgi yazar. Genişletmek için tıkla... Sağolun. MRainb0w dedi: Her hafta çarşamba günleri yenilendiği için dün veya bugün düşürseniz hatırlardınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynuyordum ve kasa düşürdüm. Salı saat 11 de oynarken çarşamba olup olmadığını nasıl anlayacaktım
Tearz dedi: CS ana sayfasında levelinin yanındaki rütbene gel orada haftalık düşürme aktif şeklinde bilgi yazar. Genişletmek için tıkla... Sağolun. MRainb0w dedi: Her hafta çarşamba günleri yenilendiği için dün veya bugün düşürseniz hatırlardınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynuyordum ve kasa düşürdüm. Salı saat 11 de oynarken çarşamba olup olmadığını nasıl anlayacaktım
blizzarrd Megapat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 113 20 Temmuz 2023 #5 01Asmodeus dedi: Sağolun. Oyunu oynuyordum ve kasa düşürdüm. Salı saat 11 de oynarken çarşamba olup olmadığını nasıl anlayacaktım Genişletmek için tıkla... steamden envanterine gir sağ üstten envanter geçmişini görüntüle. orda tarih saati görürsün
01Asmodeus dedi: Sağolun. Oyunu oynuyordum ve kasa düşürdüm. Salı saat 11 de oynarken çarşamba olup olmadığını nasıl anlayacaktım Genişletmek için tıkla... steamden envanterine gir sağ üstten envanter geçmişini görüntüle. orda tarih saati görürsün