CS:GO kasa düşmüyor

AntepGarnarli

Decapat
Daha fazla  
28 Mart'ta Prime aldım 8-9 kere rekabetçi maç oynadım hiçbir şekilde kasa düşmedi çıldırmak üzereyim.

Şansa bağlı falan değil, şu oyun tesadüfen kasa veriyormuş gibi konuşmayın artık.
CS:GO'da level atladığında drop hakkın oluyor, ve bu drop hakkı haftada 2 tane. Yani 1 haftada 2'den fazla drop alamazsın (3 de olabilir emin değilim.)
Yani o hafta içinde istersen 1000 kez level atla, sadece 2 veya 3 drop alacaksın.

Son düzenleme:
Bana mesela pazartesi olmadan asla kasa atmıyor. İstediğim kadar perşembe cuma cumartesi 10 saatte oynasan atmıyor kasa falan saçma sapan bir algoritması var.

Bana genelde droplar yenilenmeden önceki gün (Salı günü) düşüyor. Droplar yenilendiği ilk gün çok nadir düşüyor garip bir algoritma var.

Bana genelde droplar yenilenmeden önceki gün (Salı günü) düşüyor. Droplar yenilendiği ilk gün çok nadir düşüyor garip bir algoritma var.
Mesajımı okusanız anlayacaksınız, garip bir algoritması falan yok. Dropları seviye atladığınızda veriyor. Oyun içi seviye var ya hani 1 den 40 a kadar.

Haftada 1 kasa garanti, level atlayınca 1 skin geliyor. Bugün kasa düşerse 7 gün boyunca kasa düşmez.

son 3 4 aydır hiç seviye atlamadım her hafta düzenli olarak bir kasa düşürüyorum.

Kasa sadece level atlayınca düşüyor gibi konuşmuşsunuz, level atlayınca kasa atacağının garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…