CS:GO kasa düşmüyor

Kasa sadece level atlayınca düşüyor gibi konuşmuşsunuz, level atlayınca kasa atacağının garantisi yok.
Level atlayınca 100% kasa atıyor demedim zaten gerekli şartları yazdım haftalık drop hakkı oluyor diye bu drop hakkının içinde skin de var kasa da.

Her level değil, yanlış anlaşılmasın. Level dropu Çarşamba'dan Çarşamba'ya yenilenir. 1 hafta içinde en fazla 1 kere level dropu alabilirsiniz.

Mesajımı okusanız anlayacaksınız, garip bir algoritması falan yok. Dropları seviye atladığınızda veriyor. Oyun içi seviye var ya hani 1 den 40 a kadar.
Hocam 3 hafta önce falan level atlamadan ilk maçta Parçalanmış Kasası düşmüştü ne alakası var?

Level atlama drobu yenilendiği zaman aynı hafta içerisinde 1 grafiti veya skin kesin olarak düşmekte. 1 kasa kesin düşüyor. Gerisi şans işi.

Haftalık bir kasa garanti düşüyor. Rekabetci, ölüm, silah yarışı vs. fark etmiyor istediğinizi oynayın. Kasa için level atlamanıza gerek yok. Zaten level kasıyorsanız. 2-3 tam maç rekabetçi oynayınca doluyor gelen eşya çoğunla işe yaramaz grafiti ya da ucuz skin çıkıyor.

Çok oynamıyorum haftalık kasamı alırım diyorsanız. Hafta dönüşü (çarşamba günü sonrası) Bir topluluk sunucusu (Idle) girin 1-3 saat AFK bırakın garanti bir kasa alırsınız.

Haftada iki kasa düşme olayı nadir olabiliyor. 3 ay önce sadece ölüm maçı oynadığım bir haftada iki tane kasa aldım. Şu zamanda kadar iki kez başıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…