hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.375 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #21 HalfGlaze dedi: Envanter'inden envanter geçmişine bak. Geçen hafta düşen drop'un saati saatine AFK bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Pazartesi 14.50'de düşmüş, o zaman bırakırım. Daiquiri dedi: Basit eğlence de AFK bırakırsan oyundan atarlar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, basit eğlence modunda oynayacağım kendim ama orada düşmezse ölüm maçında afk bırakacağım. Bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim. Yılan kasası çıktı şu an. Silah yarışı modundan. Son düzenleme: 29 Nisan 2023
HalfGlaze dedi: Envanter'inden envanter geçmişine bak. Geçen hafta düşen drop'un saati saatine AFK bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Pazartesi 14.50'de düşmüş, o zaman bırakırım. Daiquiri dedi: Basit eğlence de AFK bırakırsan oyundan atarlar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, basit eğlence modunda oynayacağım kendim ama orada düşmezse ölüm maçında afk bırakacağım. Bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim. Yılan kasası çıktı şu an. Silah yarışı modundan.
Floggar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer ㅤ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #22 hellomister dedi: Pazartesi 14.50'de düşmüş, o zaman bırakırım. Yok hocam, basit eğlence modunda oynayacağım kendim ama orada düşmezse ölüm maçında AFK bırakacağım. bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim. Yılan kasası çıktı şu an. Silah yarışı modundan. Genişletmek için tıkla... Bende aynı kasayı aynı moddan düşürdüm.
hellomister dedi: Pazartesi 14.50'de düşmüş, o zaman bırakırım. Yok hocam, basit eğlence modunda oynayacağım kendim ama orada düşmezse ölüm maçında AFK bırakacağım. bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim. Yılan kasası çıktı şu an. Silah yarışı modundan. Genişletmek için tıkla... Bende aynı kasayı aynı moddan düşürdüm.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Nisan 2023 #23 Hocam şu aralar banada düşmüyor, günde 10 saate yakın cs oynuyorum, bu hafta hiç kasa düşmedi, diğer haftalar az da olsa düştü.
Hocam şu aralar banada düşmüyor, günde 10 saate yakın cs oynuyorum, bu hafta hiç kasa düşmedi, diğer haftalar az da olsa düştü.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.375 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #24 Evet yine düşmemeye başladı önceki kasa düşmesinden 1 hafta geçmesine rağmen. Gerçekten ayarı oynanmış bu drop sisteminin.
Evet yine düşmemeye başladı önceki kasa düşmesinden 1 hafta geçmesine rağmen. Gerçekten ayarı oynanmış bu drop sisteminin.