CS:GO kasa düşmüyor

Lancia Delta S4

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Bursa/Nilüfer
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gündür DM'de ve 2 gündür topluluk idle sunucularında AFK bırakmama rağmen bir tane bile kasa vermedi. Bizden habersiz Valve'ın kasa sistemi mi değişti acaba?

Yaklaşık 2 gündür DM'de ve 2 gündür topluluk Idle sunucularında AFK bırakmama rağmen bir tane bile kasa vermedi. Bizden habersiz Valve'ın kasa sistemi mi değişti acaba?

Ben de o tekniklerle hayatım boyunca düşüremedim hep rankedda düştü tabu oldu artık ranked dışı kasa düşmez modundayım :D

Haftalık 2 item hakkınız var birisi rasgale düşecek şekilde kasa diğeri ise seviye atladığınızda düşecek grafiti, topluluk grafiti kapsülü veya silah deseni. Silah deseni imferno, nuke, bank, Dust 2, italy, Lake, safehouse, train koleksiyonlarından birisinden düşer. Kasa ise aktif havuzdaki 5 kasayı düşürme ihtimalin yüksektir. Oyundaki tüm kasaları operasyon kasası dışındakileride düşürwbilirsin ama aktif olmqyan kasaların düşme ihtimali %0.01 gibi bir şeydir.
Hızlı item düşürmek istiyorsanız fazla XP veren modları oynayın en fazla XP'yi mm de alırsınız unranled mm oynarsanız karşınıza daha basit adamlar gelecektir. Kazandığınız round başına XP aldığınız içindqha fazla alırsınız. Böylelikle daha hızlı düşürürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı