MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Şubat 2023 #1 Ölüm maçından sonra kasa düştü envantere girdiğimde gözükmüyor. Ne yapabilirim desteğe yazsam bakarlar mı? Teşekkürler.
Ölüm maçından sonra kasa düştü envantere girdiğimde gözükmüyor. Ne yapabilirim desteğe yazsam bakarlar mı? Teşekkürler.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 CSGO'da yeni kasa ciktigi icin insanlar deli gibi oyun oynayip kasa dusurmeye ve satmaya calisiyorlar. Sunucular yavasladigi icin gelmemis olabilir. Artı 0 Eksi
CSGO'da yeni kasa ciktigi icin insanlar deli gibi oyun oynayip kasa dusurmeye ve satmaya calisiyorlar. Sunucular yavasladigi icin gelmemis olabilir.
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Şubat 2023 #3 parakeet dedi: CS:GO'da yeni kasa ciktigi icin insanlar deli gibi oyun oynayip kasa dusurmeye ve satmaya calisiyorlar. Sunucular yavasladigi icin gelmemis olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum niye AFK ve botlar var ölüm maçlarında bu yüzden değil mi? Artı 0 Eksi
parakeet dedi: CS:GO'da yeni kasa ciktigi icin insanlar deli gibi oyun oynayip kasa dusurmeye ve satmaya calisiyorlar. Sunucular yavasladigi icin gelmemis olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum niye AFK ve botlar var ölüm maçlarında bu yüzden değil mi?
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 22 Şubat 2023 #4 Benim bildiğim böyle bir şey imkansız. Yanlış görmüş olabilirsiniz ama genede desteğe yazın. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Şubat 2023 #5 Inarius dedi: Benim bildiğim böyle bir şey imkansız. Yanlış görmüş olabilirsiniz ama gene de desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru gördüm bana çıkmış olması lazım desteğe yazayim bakalım. Artı 0 Eksi
Inarius dedi: Benim bildiğim böyle bir şey imkansız. Yanlış görmüş olabilirsiniz ama gene de desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru gördüm bana çıkmış olması lazım desteğe yazayim bakalım.
xirfan3143262 Picopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 187 22 Şubat 2023 #6 MehmetSLH dedi: Hocam doğru gördüm bana çıkmış olması lazım desteğe yazayim bakalım. Genişletmek için tıkla... Yanlış görmediysenız desteğe yazınız. Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Hocam doğru gördüm bana çıkmış olması lazım desteğe yazayim bakalım. Genişletmek için tıkla... Yanlış görmediysenız desteğe yazınız.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #7 MehmetSLH dedi: Bende diyorum niye AFK ve botlar var ölüm maçlarında bu yüzden değil mi? Genişletmek için tıkla... Sunucularda kasa dusmediginden veya nadir dustugunden herkes en kisa maclara girip AFK kaliyor. Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Bende diyorum niye AFK ve botlar var ölüm maçlarında bu yüzden değil mi? Genişletmek için tıkla... Sunucularda kasa dusmediginden veya nadir dustugunden herkes en kisa maclara girip AFK kaliyor.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 22 Şubat 2023 #8 parakeet dedi: Sunucularda kasa dusmediginden veya nadir dustugunden herkes en kisa Mac'lara girip AFK kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın konusunu baltalamak istemem fakat bazen oyunda arkadaşın fediği gibi AFK bazen de botlar bazen de kendi etrafı ekseninde dönen oyuncular var bunlar ban yemesin diye mi deli dana gibi koşuyorlar? Artı 0 Eksi
parakeet dedi: Sunucularda kasa dusmediginden veya nadir dustugunden herkes en kisa Mac'lara girip AFK kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın konusunu baltalamak istemem fakat bazen oyunda arkadaşın fediği gibi AFK bazen de botlar bazen de kendi etrafı ekseninde dönen oyuncular var bunlar ban yemesin diye mi deli dana gibi koşuyorlar?