padDIER345 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 64 1 Eylül 2023 #1 Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 CS:GO envanterlerine erişim sorunu var şu an. Düzelmesini beklemek tek çare.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Eylül 2023 #3 Bir yere gittiği yok, Steam'de sorun var. Steam Status'tan görebilirsiniz. Sunucu problemleri var. Bekleyin, düzelecek. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
Bir yere gittiği yok, Steam'de sorun var. Steam Status'tan görebilirsiniz. Sunucu problemleri var. Bekleyin, düzelecek. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
Erdem Productions Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 padDIER345 dedi: Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra gelir bende de envanter açılmıyordu.
padDIER345 dedi: Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra gelir bende de envanter açılmıyordu.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 padDIER345 dedi: Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sunucu problemi yaşanıyor, düzelir birazdan.
padDIER345 dedi: Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sunucu problemi yaşanıyor, düzelir birazdan.
teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 padDIER345 dedi: Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... CS 2 çıktığı için Steam çöktü düzelir.
padDIER345 dedi: Şu an envanterimdeki kasaların hiçbirini görmüyorum. Oyunun içinde gözüküyor ama satamıyorum. Envanterimde unavailable inventories'de kırmızı ünlemle gösteriyor. Genişletmek için tıkla... CS 2 çıktığı için Steam çöktü düzelir.
Kitsurima Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 steamstats.us adresinden Steam ve Valve sunucularının durumu hakkında bilgi edinebilirsin.