CS:GO kasa fiyatları tekrardan artar mı?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda kasaların fiyatları eski fiyatlarına yaklaştı. Sizce şimdi satılmalı mı yoksa herkes CS2'yi oynayabileceği zaman tekrardan kasaların fiyatları artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu görselde benim pişmanlığım olsun hahahaha 😅

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-02_162823505.png
    resim_2023-05-02_162823505.png
    294,8 KB · Görüntüleme: 115
Hocam kalbim sızladı hocamm
Valla hocam orada gözüken 77 sayfada kalp sızlamasından fazlası var, keşke sadece kalp sızlaması olsa 😂 Ama sağlık olsun bize istif yapmak önemli onu öğretti,
Merhaba. Şu anda kasaların fiyatları eski fiyatlarına yaklaştı. Sizce şimdi satılmalı mı yoksa herkes CS2'yi oynayabileceği zaman tekrardan kasaların fiyatları artar mı?
demem o ki tekrar peek yapacaktır, lütfen benim yaptığım enayiliği sizde yapmayın, rica ediyorum bekleyin 😂😂

Hocam ne oynadınız hangi modu oynadınız da düşürdünüz bu kadar kasayı ben uzun zamandır düşüremiyorum dün 10 ele yakın girdim elde var 0 😀
Valla hocam orada gözüken 77 sayfada kalp sızlamasından fazlası var, keşke sadece kalp sızlaması olsa 😂 Ama sağlık olsun bize istif yapmak önemli onu öğretti,

Vallahi hocam orada gözüken 77 sayfada kalp sızlamasından fazlası var, keşke sadece kalp sızlaması olsa 😂 ama sağlık olsun bize istif yapmak önemli onu öğretti,

Demem o ki tekrar peek yapacaktır, lütfen benim yaptığım enayiliği sizde yapmayın, rica ediyorum bekleyin 😂😂

Çok geçmiş olsun.

Artacaktır, hem major turnuvası var hem de CS2 gelecek büyük hype olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı