Burak Göre Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Hazır çarşambaya girerken sorayım belki bilen vardır dedim. Kasa düşürme hakkının çarşamba günü yenilendiğini biliyorum ama hangi saatte yenilendiğini bilmiyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?
Hazır çarşambaya girerken sorayım belki bilen vardır dedim. Kasa düşürme hakkının çarşamba günü yenilendiğini biliyorum ama hangi saatte yenilendiğini bilmiyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Çarşamba 03.00 diye biliyorum.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 8 Ağustos 2023 #3 3 saat 51 dk sonra hafta yenilenecek.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 692 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Yanlış bilgi Artık belli bir saati yok. Sistem değişti. Şimdi kasa düşürürseniz tam bir hafta sonra aynı saatte hakkınız yenilenir. Değişmedi mi dislike atan arkadaşlar? MM girmiyorum uzun zamandır.
Artık belli bir saati yok. Sistem değişti. Şimdi kasa düşürürseniz tam bir hafta sonra aynı saatte hakkınız yenilenir. Değişmedi mi dislike atan arkadaşlar? MM girmiyorum uzun zamandır.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Ağustos 2023 #5 Deluxonik dedi: Artık belli bir saati yok. Sistem değişti. Şimdi kasa düşürürseniz tam bir hafta sonra aynı saatte hakkınız yenilenir. Değişmedi mi dislike atan arkadaşlar? MM girmiyorum uzun zamandır. Genişletmek için tıkla... Çarşamba 03.00
Deluxonik dedi: Artık belli bir saati yok. Sistem değişti. Şimdi kasa düşürürseniz tam bir hafta sonra aynı saatte hakkınız yenilenir. Değişmedi mi dislike atan arkadaşlar? MM girmiyorum uzun zamandır. Genişletmek için tıkla... Çarşamba 03.00
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 Deluxonik dedi: Artık belli bir saati yok. Sistem değişti. Şimdi kasa düşürürseniz tam bir hafta sonra aynı saatte hakkınız yenilenir. Değişmedi mi dislike atan arkadaşlar? Mm girmiyorum uzun zamandır. Genişletmek için tıkla... Çarşamba günleri sıfırlanıyor. Pazartesi kasa düşürüp çarşamba tekrar düşürdüm. Öyle 1 hafta mevzusu yok.
Deluxonik dedi: Artık belli bir saati yok. Sistem değişti. Şimdi kasa düşürürseniz tam bir hafta sonra aynı saatte hakkınız yenilenir. Değişmedi mi dislike atan arkadaşlar? Mm girmiyorum uzun zamandır. Genişletmek için tıkla... Çarşamba günleri sıfırlanıyor. Pazartesi kasa düşürüp çarşamba tekrar düşürdüm. Öyle 1 hafta mevzusu yok.
Burak Göre Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #7 Teşekkürler.