Site üzerinden kasa açabileceğiniz keydrop var.CS:GO için kasa alım satım siteleri biliyor musunuz?
CS:GO net te şu an güzel bir kampanya var %66 bonus veriyor bakabilirsiniz. CoD: Türk66.
CS:GO net te şu an güzel bir kampanya var %66 bonus veriyor bakabilirsiniz. CoD: Türk66.
Ben konuyu yanlış almamışım galiba siz kasa satmak için site istiyorsunuz. Böyle yapmaktansa Steam de satıp biraz para biriktirip güzel bir skin almanızı tavsiye ederim hem kolay satılır hem de sadece kasaların satıldığı bir site yok.
csgo.net üzerinden kasa açmayın, çok net patlarsınız %66 kod veriyorlarsa bir sebebi vardır.csgo net te şu an güzel bir kampanya var %66 bonus veriyor bakabilirsiniz. Cod:TURK66.
Ben konuyu yanlış almamışım galiba siz kasa satmak için site istiyorsunuz. Böyle yapmaktansa Steam de satıp biraz para biriktirip güzel bir skin almanızı tavsiye ederim hem kolay satılır hem de sadece kasaların satıldığı bir site yok.
csgo.net üzerinden kasa açmayın, çok net patlarsınız %66 kod veriyorlarsa bir sebebi vardır.
Hellcase.CS:GO için kasa alım satım siteleri biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.