CS:GO kasa kasmak için server önerisi

Tuğra Akın

Hectopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop
Merehaba kasa kasmak için server arıyorum bir de bu kasa kasma olayı nasıl oluyor? AFK dururken envanterime mi geliyor yoksa benim bir şey mi yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merehaba kasa kasmak için server arıyorum bir de bu kasa kasma olayı nasıl oluyor? AFK dururken envanterime mi geliyor yoksa benim bir şey mi yapmam lazım?
Onun için server vardı ama unuttum adlarını. Zaten haftada 1 kasa düşürebilirsin, çok da uğraşmaya gerek yok. Normal oynarken de düşebilir.

Onun için server vardı ama unuttum adlarını. Zaten haftada 1 kasa düşürebilirsin, çok da uğraşmaya gerek yok. Normal oynarken de düşebilir.

Uyurken koyacağım arkaya bir de haftada 2 kasa düşürme hakkın var 1 değil.

Elektrik parana yazık genelde çöp kasalar düşüyor ben 2016-2018 arası oynadım (500 saat civarı) hiç kasa satmamıştım. 2-3 ay önce oyuna girip tüm kasaları sattım 1000 TL kazandım. Ama şunu fark ettim bana çok fazla eldiven kasası düşmüş şu an oynadığımda en fazla 45 TL lik kasa düşüyor genelde 10-30 TL arası fiyatlı kasa düşüyor. Ha bir de kasa açma işine girme 700 TL harcadım son anda 600 TL lik silah düştü tövbe ettim

Laptop kullanacağım çok fazla elektrik yemiyor ki haftada 2 kasa genelde 30-40 TL'lik düşüyor bana hocam haftada 80 TL fena para değil.

Laptop kullanacağım çok fazla elektrik yemiyor ki haftada 2 kasa genelde 30-40 TL'lik düşüyor bana hocam haftada 80 TL fena para değil.
Laptop çalıştıkça yıpranıyor bunu da hesaba katmanız lazım bana pek kârlı gelmedi açıkçası. Daha yeni farklı oyunlarda 2 kişiye 200 TL lik kasa düştüğünü gördüm benim de deneyesim geldi ama laptobu yıpratmıyım diye vazgeçtim.

Sadece 6 saat açık bırakacağım 1 günlüğüne yıprancağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…