Neoreality Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 512 Çözümler 3 5 Temmuz 2022 #11 Kasa düşme ihtimali XP kasıp, rütbe atlayınca gelmesi daha yüksek. Bunun için topluluk sunucuları var. Resmi sunucularda da oynayatıp düşürebilirsin.
Kasa düşme ihtimali XP kasıp, rütbe atlayınca gelmesi daha yüksek. Bunun için topluluk sunucuları var. Resmi sunucularda da oynayatıp düşürebilirsin.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Temmuz 2022 #12 kaskımı geri ver dedi: AFK nasıl oluyor? Prime hesabım var denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Konsola +right yazın ve ölüm maçında afk bırakın.
kaskımı geri ver dedi: AFK nasıl oluyor? Prime hesabım var denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Konsola +right yazın ve ölüm maçında afk bırakın.
Efe508108 Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #13 Prime hesapda herkes tek Mac gidip +right yazarsanız döner ve otomatik kasacaktir.
Trickyy Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 314 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #14 kaskımı geri ver dedi: AFK nasıl oluyor? Prime hesabım var denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sırayla. alias on "echo AFK script enabled; +forward; +moveleft; +left;" Alias off "echo AFK script disabled; -forward; -moveleft; -left;" Kodlarını konsola yazın. Dönmek için on yazın. Durdurmka için off yazın.
kaskımı geri ver dedi: AFK nasıl oluyor? Prime hesabım var denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sırayla. alias on "echo AFK script enabled; +forward; +moveleft; +left;" Alias off "echo AFK script disabled; -forward; -moveleft; -left;" Kodlarını konsola yazın. Dönmek için on yazın. Durdurmka için off yazın.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 5 Temmuz 2022 #15 Prime'niz var ise basit eğlence, ölüm maçı, rekabetçi gibi yerlerden düşürebilir siniz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Temmuz 2022 #16 Ed1tH dedi: Prime'niz var ise basit eğlence, ölüm maçı, rekabetçi gibi yerlerden düşürebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Prime hesap olmadan yapamaz mıyım?
Ed1tH dedi: Prime'niz var ise basit eğlence, ölüm maçı, rekabetçi gibi yerlerden düşürebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Prime hesap olmadan yapamaz mıyım?
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Temmuz 2022 #17 CypIosh dedi: Prime hesap olmadan yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kasa çıkartırsın ama satamazsın. Son düzenleme: 5 Temmuz 2022
CypIosh dedi: Prime hesap olmadan yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kasa çıkartırsın ama satamazsın.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 5 Temmuz 2022 #18 CypIosh dedi: Prime hesap olmadan yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hiçbir şekilde kasa düşmez. O Görkem dedi: Kasa çıkartırsın ama satamazsın. Genişletmek için tıkla...
CypIosh dedi: Prime hesap olmadan yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hiçbir şekilde kasa düşmez. O Görkem dedi: Kasa çıkartırsın ama satamazsın. Genişletmek için tıkla...
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 955 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #19 O Görkem dedi: Kasa çıkartırsın ama satamazsın. Genişletmek için tıkla... Hiç düşmüyor diye biliyorum maç sonu görsel geliyor fakat üstünde prime gerektirir yazıyor.
O Görkem dedi: Kasa çıkartırsın ama satamazsın. Genişletmek için tıkla... Hiç düşmüyor diye biliyorum maç sonu görsel geliyor fakat üstünde prime gerektirir yazıyor.