CS:GO kasa satılır mı?

YMCCLASS

Decapat
Daha fazla  
Meslek
YMCSHOP'un sahibi ve yöneticisiyim
CS:GO'da kasa piyasasına hakimim ancak devrim kasası rüyalar kabuslar ve yılan kasamlarım var piyasalarını hiç bilmiyorum. Satıp parçalanmış kasası almak mantıklı mı, CS2 de artar mı? Paraya ihtiyacım yok satarsam parçalnmış kasası alacağım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-20_161154621.png
    58 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasaların bir zararı yoksa sana neden satmak istiyorsun, bırak kalsın. Zaten değerlenir.

CS 2 çıkınca değerlenecek diyorlar. Kalsın bir zararı yok.

Devrim kasası birkaç ay önce 50-60 TL civarındaydı şuan 30 TL civarında diğer kasalarda bu şekilde düşmüş olabilir diğerlerini takip etmedim ve bencede düşmeye yavaştanda olsa devam edicek ama CS2 çıktığında tekrar yükselebilir belki.

Parçalanmış kasası CS 2 de droptan kalkacagı için bu 3 kasayı satıp parçalanmış kası almak mantıklı mı anlamında dedim soru bu.

Kasaların bir zararı yoksa sana neden satmak istiyorsun, bırak kalsın. Zaten değerlenir.

parçalanmış kasası CS 2 de droptan kalkacagı için bu 3 kasayı satıp parçalanmış kası almak mantıklı mı anlamında dedim soru bu.

Mantıklı bence. Kasalarımın hepsini Parçalanmış'a çevirdim ben. Yeni kasa gelirse büyük ihtimalle aktif havuzdan kalkan kasa o olacak. Kısa süreli hype sırasında elden çıkarırsam üzmeyecek bir kâr bırakacağını düşünüyorum.

Ozamn satıyorum bu 3 kasayı bunların bir espirisi var mı CS 2 patlayacak salardan mı parçalnmışa basıyorum o zaman.

Parçalanmışlar kalsın diğerlerini sat. Aktif çıkan kasalar olduğu için değerleri düşecek. Parçalanmış yeni kasa geldiği an çıkmayacağı için yatırım için daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…