CS:GO'da kasa piyasasına hakimim ancak devrim kasası rüyalar kabuslar ve yılan kasamlarım var piyasalarını hiç bilmiyorum. Satıp parçalanmış kasası almak mantıklı mı, CS2 de artar mı? Paraya ihtiyacım yok satarsam parçalnmış kasası alacağım.
CS:GO'da kasa piyasasına hakimim ancak devrim kasası rüyalar kabuslar ve yılan kasamlarım var piyasalarını hiç bilmiyorum. Satıp parçalanmış kasası almak mantıklı mı, CS2 de artar mı? Paraya ihtiyacım yok satarsam parçalnmış kasası alacağım.
Devrim kasası birkaç ay önce 50-60 TL civarındaydı şuan 30 TL civarında diğer kasalarda bu şekilde düşmüş olabilir diğerlerini takip etmedim ve bencede düşmeye yavaştanda olsa devam edicek ama CS2 çıktığında tekrar yükselebilir belki.
Mantıklı bence. Kasalarımın hepsini Parçalanmış'a çevirdim ben. Yeni kasa gelirse büyük ihtimalle aktif havuzdan kalkan kasa o olacak. Kısa süreli hype sırasında elden çıkarırsam üzmeyecek bir kâr bırakacağını düşünüyorum.
Mantıklı bence. Kasalarımın hepsini parçalanmış'a çevirdim ben. Yeni kasa gelirse büyük ihtimalle aktif havuzdan kalkan kasa o olacak. Kısa süreli hype sırasında elden çıkarırsam üzmeyecek bir kâr bırakacağını düşünüyorum.
Parçalanmışlar kalsın diğerlerini sat. Aktif çıkan kasalar olduğu için değerleri düşecek. Parçalanmış yeni kasa geldiği an çıkmayacağı için yatırım için daha mantıklı.