thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 28 Temmuz 2021 #31 ArthurMorgan33 dedi: Evet fabrika, az aşınmış, eskimiş, görevde kullanılmış gibi versiyonları var ve buna göre fiyatlar azalıyor/artıyor Genişletmek için tıkla... Evet varlar zaten ama bazı skinler çıktığı an savaş görmüş oluyor bazıları eskimiş veya fabrikadan yeni çıkmış.
ArthurMorgan33 dedi: Evet fabrika, az aşınmış, eskimiş, görevde kullanılmış gibi versiyonları var ve buna göre fiyatlar azalıyor/artıyor Genişletmek için tıkla... Evet varlar zaten ama bazı skinler çıktığı an savaş görmüş oluyor bazıları eskimiş veya fabrikadan yeni çıkmış.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #32 thelavuk dedi: Evet varlar zaten ama bazı skinler çıktığı an savaş görmüş oluyor bazıları eskimiş veya fabrikadan yeni çıkmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz skinler eskimez bu dediğinizle hiçbir alakası yok.
thelavuk dedi: Evet varlar zaten ama bazı skinler çıktığı an savaş görmüş oluyor bazıları eskimiş veya fabrikadan yeni çıkmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz skinler eskimez bu dediğinizle hiçbir alakası yok.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 28 Temmuz 2021 #33 ArthurMorgan33 dedi: Hocam sizin dediğiniz skinler eskimez bu dediğinizle hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Valla ağlatacaksın beni sen 1 saattir bunu söylüyorsun ben de alakası yok diyorum.
ArthurMorgan33 dedi: Hocam sizin dediğiniz skinler eskimez bu dediğinizle hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Valla ağlatacaksın beni sen 1 saattir bunu söylüyorsun ben de alakası yok diyorum.