Ozan999 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar telefondan vs. Trade linkimi verdiğim sitelerden dolayı Steam'den vs. ban yer miyim CS:GO kasa siteleri için? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Arkadaşlar telefondan vs. Trade linkimi verdiğim sitelerden dolayı Steam'den vs. ban yer miyim CS:GO kasa siteleri için?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #3 Yemezsin ama hesabının çalınma ihtimali var ve adam hile açarsa ban yeme ihtimaliniz yüksek evet ban sebebi olabiliyor. Hesap çaldırmazsan olmaz.
Yemezsin ama hesabının çalınma ihtimali var ve adam hile açarsa ban yeme ihtimaliniz yüksek evet ban sebebi olabiliyor. Hesap çaldırmazsan olmaz.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Aralık 2020 #4 Değil. Takas yaparken API Key'inizi iptal edin çünkü dolandırılabilirsiniz.
yigiterol192525 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #5 Hayır.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #6 alyhisa dedi: Yemezsin ama hesabının çalınma ihtimali var ve adam hile açarsa ban yeme ihtimaliniz yüksek evet ban sebebi olabiliyor. Hesap çaldırmazsan olmaz. Genişletmek için tıkla... Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban sebebimi?
alyhisa dedi: Yemezsin ama hesabının çalınma ihtimali var ve adam hile açarsa ban yeme ihtimaliniz yüksek evet ban sebebi olabiliyor. Hesap çaldırmazsan olmaz. Genişletmek için tıkla... Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban sebebimi?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #7 Arseyus dedi: Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban sebebimi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, olabilir başka konu açıp sorabilirsin. Dağıtma konuyu.
Arseyus dedi: Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban sebebimi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, olabilir başka konu açıp sorabilirsin. Dağıtma konuyu.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 25 Aralık 2020 #8 Arseyus dedi: Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban sebebimi? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi.
Arseyus dedi: Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban sebebimi? Genişletmek için tıkla... Ban sebebi.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #9 alyhisa dedi: Bilmiyorum, olabilir başka konu açıp sorabilirsin. Dağıtma konuyu. Genişletmek için tıkla... Uslubuna dikkat et.
alyhisa dedi: Bilmiyorum, olabilir başka konu açıp sorabilirsin. Dağıtma konuyu. Genişletmek için tıkla... Uslubuna dikkat et.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #10 Arseyus dedi: Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban Genişletmek için tıkla... Arseyus dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...
Arseyus dedi: Csgo basit eğlencede felan hile açıyorlar bunlar ban Genişletmek için tıkla... Arseyus dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...