CS:GO kasa vermiyor

jrurahera

Hectopat
Yer
İstanbul
CS:GO oynuyorum 30 saatim yeni oldu ve seçkini 4 -5 gün önce aldım ama kasa atmadı halen daha, insanlara atıyor bana atmıyor neden? İnsanlar diyor haftada 2 kasa atıyor bana 1 tane bile atmadı buga mı girdi? Sadece 1 level atladım diye bir tane silah skini verdi o da 30 kuruş.

CS:GO oynuyorum 30 saatim yeni oldu ve seçkini 4 -5 gün önce aldım ama kasa atmadı halen daha, insanlara atıyor bana atmıyor neden? İnsanlar diyor haftada 2 kasa atıyor bana 1 tane bile atmadı buga mı girdi? Sadece 1 level atladım diye bir tane silah skini verdi o da 30 kuruş.
2 level atlarsanız 1 tanesinde gelir. Maç sonu nadir.

Skin veya grafiti rütbe atlarken ne zaman düşeceğini rütbe kısmına mouse imlecinizi getirip görebilirsiniz. Kasa işi ise şans işi biraz arkadaşın da dediği gibi.

Topluluk sunucularında seçkin almadan önce oynuyordum dediler seçkin al bende aldım normal rekabetçi oynamaya başladım insanlara attı girdiğim maçta 4 kişiye attı bana atmadı 6-7 maç girdim yok atmıyor.

Hocam düşmek zorunda değil. İllaki düşecektir ama her 3 4 maçta düşer diye bir kural yok kasa için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı