KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Kasayı açtım ama içinde hep mavi itemler vardı ve haliyle mavi item düştü. Bu normal mi? Hiç mor-kırmızı item yoktu.
Kasayı açtım ama içinde hep mavi itemler vardı ve haliyle mavi item düştü. Bu normal mi? Hiç mor-kırmızı item yoktu.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #2 Normal.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 Oranları düşünürsek gözükmemesi normal.
CiceroZ Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 ilk kasa açışın mı
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #5 CS kasalarıyla ilk tanışma herhalde.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #6 DashMatters dedi: CS kasalarıyla ilk tanışma herhalde. Genişletmek için tıkla... 2 inci oluyor ilk kasa acışımda 2 kere kırmızı itemden geçti ama bunda sınırlı ve üstü bir item hiç göremedim @wanetage @DashMatters @CiceroZ
DashMatters dedi: CS kasalarıyla ilk tanışma herhalde. Genişletmek için tıkla... 2 inci oluyor ilk kasa acışımda 2 kere kırmızı itemden geçti ama bunda sınırlı ve üstü bir item hiç göremedim @wanetage @DashMatters @CiceroZ
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 23 Aralık 2021 #7 KONT.DRAKULA dedi: 2 inci oluyor ilk kasa acışımda 2 kere kırmızı itemden geçti ama bunda sınırlı ve üstü bir item hiç göremedim @wanetage @DashMatters @CiceroZ Genişletmek için tıkla... Normal Kırmızı görünmesi çok zor.
KONT.DRAKULA dedi: 2 inci oluyor ilk kasa acışımda 2 kere kırmızı itemden geçti ama bunda sınırlı ve üstü bir item hiç göremedim @wanetage @DashMatters @CiceroZ Genişletmek için tıkla... Normal Kırmızı görünmesi çok zor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #8 KONT.DRAKULA dedi: @wanetage Genişletmek için tıkla... Kasanın oranlarına göre normal kabul edilebilecek bir durum. Bıçak, eldiven vs. çıkaranlar yüzlerce kasa açıp çıkarıyor genelde.
KONT.DRAKULA dedi: @wanetage Genişletmek için tıkla... Kasanın oranlarına göre normal kabul edilebilecek bir durum. Bıçak, eldiven vs. çıkaranlar yüzlerce kasa açıp çıkarıyor genelde.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #9 @Ed1tH @wanetage peki ben güzel bir silah çıkarmak istiyorum hangi kasayı önerirsiniz oranı yüksek olan kasayı nasıl bulabilirim?
@Ed1tH @wanetage peki ben güzel bir silah çıkarmak istiyorum hangi kasayı önerirsiniz oranı yüksek olan kasayı nasıl bulabilirim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #10 KONT.DRAKULA dedi: @wanetage peki ben güzel bir silah çıkarmak istiyorum hangi kasayı önerirsiniz? Oranı yüksek olan kasayı nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir kasa yok, hemen hemen hepsi aynı oranlarda. İyi bir eşya çıkarmak istiyorsanız yüzlerce kasa açmalısınız, ki öyle bile garantisi yok. Oranlar çok düşük çünkü.
KONT.DRAKULA dedi: @wanetage peki ben güzel bir silah çıkarmak istiyorum hangi kasayı önerirsiniz? Oranı yüksek olan kasayı nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir kasa yok, hemen hemen hepsi aynı oranlarda. İyi bir eşya çıkarmak istiyorsanız yüzlerce kasa açmalısınız, ki öyle bile garantisi yok. Oranlar çok düşük çünkü.