CS:GO kasalar satılmalı mı?

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar eldeki kasalar satılmalı mı? CS 2 çıkınca ucuzlar mı yoksa zamlanır mı?

Ben çıkar çıkmaz satıp, zamlanmayan oyunlardan almak için kullanıyorum. Üstüne para katıp alacaklarımı alıyorum. Kasalar 5-10 TL fiyat artışı alıyor, oyunlar yüzlerce TL

Kimse net birşey diyemez ama CS 2 çıktığında bıçak,eldiven çıkarmak için kasa açma olayının artacağını düşünüyorum. Eğer öyle olursa fiyatlar artacaktır. Birşey almayacaksan bence bekleyebilirsin.

Ben çıkar çıkmaz satıp, zamlanmayan oyunlardan almak için kullanıyorum. Üstüne para katıp alacaklarımı alıyorum. Kasalar 5-10 TL fiyat artışı alıyor, oyunlar yüzlerce TL

Kasalar eskiden 1 TL falandı düşer düşmez satıyorduk. Şu an 50 60 TL o devrim kasaları. Bu yüzden düşündürdü.

Kasalar eskiden 1 TL falandı düşer düşmez satıyorduk. Şu an 50 60 TL o devrim kasaları. Bu yüzden düşündürdü.
Bu soru ne kadar bekleyeceğinle ilgili birazda. Yıllarca saklayacaksan tabiki kasayı saklamak mantıklı. Ama 1-2 ayda çok artacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…