SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 21 Haziran 2023 #1 Malum CS2 çıkma tarihi yaklaştı. Envanterdeki kasalar satılmalı mı? Tutulmalı mı? Şu anda Rüyalar ve Kâbuslar Kasası var.
Malum CS2 çıkma tarihi yaklaştı. Envanterdeki kasalar satılmalı mı? Tutulmalı mı? Şu anda Rüyalar ve Kâbuslar Kasası var.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 21 Haziran 2023 #2 Bence tutulmalı.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 20 21 Haziran 2023 #3 SLIMSHADYX dedi: Malum CS2 çıkma tarihi yaklaştı. Envanterdeki kasalar satılmalı mı? Tutulmalı mı? Şu anda Rüyalar ve Kâbuslar Kasası var. Genişletmek için tıkla... Ben satmayı düşünüyorum. Herkes saklıyor. Piyasa patlayacak bence.
SLIMSHADYX dedi: Malum CS2 çıkma tarihi yaklaştı. Envanterdeki kasalar satılmalı mı? Tutulmalı mı? Şu anda Rüyalar ve Kâbuslar Kasası var. Genişletmek için tıkla... Ben satmayı düşünüyorum. Herkes saklıyor. Piyasa patlayacak bence.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 21 Haziran 2023 #4 steelumut dedi: Bence tutulmalı. Genişletmek için tıkla... Tearz dedi: Ben satmayı düşünüyorum. Herkes saklıyor. Piyasa patlayacak bence. Genişletmek için tıkla... Benimde içim tutmaktan yana hocam sadece fikrinizi öğrenmek istedim.
steelumut dedi: Bence tutulmalı. Genişletmek için tıkla... Tearz dedi: Ben satmayı düşünüyorum. Herkes saklıyor. Piyasa patlayacak bence. Genişletmek için tıkla... Benimde içim tutmaktan yana hocam sadece fikrinizi öğrenmek istedim.
Prod1gy Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 350 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 5 7640HS - GTX 4060 - 16 GB RAM - 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Katibi 21 Haziran 2023 #5 Yılan kasası ve parçalanmış kasası var ise saklayın.