CS:GO kasalar satılmalı mı?

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Elimde 3 adet yılan ısırığı kasası 3 adet parçalanmış kasası 2 adet de yılan kasası var. Sanırım parçalanmış kasaları artık dropdan düşmeyecekmiş. Bu yüzden ileride değerlenir diye elimdekileri satıp Full parçalanmış kasası almayı düşünüyordum. Ekstra olarak 75 TL var Steam'de sizce onları da harcayıp alınır mı? Araştırdığım kadarıyla kapsüllerde alınabilir diyorlar. Kapsül mü alınmalı yoksa parçalanmış kasası mı yoksa hemen satılmalı mı? Eğer kapsül alınmalıysa hangi kapsül alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapsüller çok uzun vadeli bir yatırım olur. Ama parçalanmış alabilirsin. Kasalar kısa vadede sürekli fiyatı artan şeyler.

Parçalanmış almaya bak. Ve onları tut. Şu an ucuzladı bayağı normalde 18 falan dı 16 oldu alman lazım.

Kapsüller çok uzun vadeli bir yatırım olur. Ama parçalanmış alabilirsin. Kasalar kısa vadede sürekli fiyatı artan şeyler.

Katılıyorum kapsül yerine kasa al bence bende öyle yapacağım çünkü kapsülün değerlenmesi için en az bir 3 yıl beklemen lazım

Kasaların fiyatı düşüyor şuan. Artar mı bilmiyorum. Ben kasa düşürdüğümde direkt satıyorum. Birkaç kasayı satmayıp bekletmiştim ve 10-15 lira arası zarara girmiştim.

Katılıyorum kapsül yerine kasa al bence bende öyle yapacağım çünkü kapsülün değerlenmesi için en az bir 3 yıl beklemen lazım
Kapsül indirimleri bitince fiyatı en az 2-3 TL artar diye düşünüyorum.

RMR'den 3.5X yapmış biri olarak söyleyeyim. CS2'nin çıkmasıyla kasalar iyi bir kısa vadeli yatırım olacak. Daha iyi bir kâr isterseniz indirim bittikten sonra balon olan stickerler fazla yatırımcıdan dolayı düşeceğini düşünüyorum. Onlara yatırım yapmak daha iyi olacaktır.

75 TL vardı 4 tane parçalanmış kasası teklif verdim 16 TL'den 64 TL'ye geldi hepsi. Diğer kasaları koydum şu anda. Parçalanmış kasasına yatırım yapmak daha mantıklı geldi.

75 TL vardı 4 tane parçalanmış kasası teklif verdim 16 TL'den 64 TL'ye geldi hepsi. Diğer kasaları koydum şu anda. Parçalanmış kasasına yatırım yapmak daha mantıklı geldi.

Hocam dediğim gibi kısa sürede kar ettiren yatırım bunlar. Ama şu da bir gerçek kapsüller 3 4 yıla zamlaniyor ama zamlandı mı harbi zamlanıyor.

Hocam dediğim gibi kısa sürede kar ettiren yatırım bunlar. Ama şu da bir gerçek kapsüller 3 4 yıla zamlaniyor ama zamlandı mı harbi zamlanıyor.
3-4 yıl gerçekten fazla o yüzden bunu tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…