Hesabımda yaklaşık 60 TL'ye yakın kasalar var (en düşük fiyatları). 5 Dolar harcamadığım için satamıyorum. Bende sizlere uygun fiyat ile satmak istedim. İlgilenen arkadaşlar varsa bu konun altına yazabilir. Discord üzerinden konuşur hallederiz.
5 dolar harcamadan takas yapılmıyor diye biliyorum. (Yanlış olabilir.)Hesabımda yaklaşık 60 TL'ye yakın kasalar var (en düşük fiyatları). 5 Dolar harcamadığım için satamıyorum. Bende sizlere uygun fiyat ile satmak istedim. İlgilenen arkadaşlar varsa bu konun altına yazabilir. Discord üzerinden konuşur hallederiz.
Yanlış.5 dolar harcamadan takas yapılmıyor diye biliyorum. (Yanlış olabilir.)
Eğer karşı taraf yaptıysa oluyor.5 dolar harcamadan takas yapılmıyor diye biliyorum. (Yanlış olabilir.)
Buyrun @yesososoEn düşük fiyatları nasıl 60 ediyor hocam? Tek tek açıklar mısınız?
"60 TL ye yakın" diyor arkadaş. 60 TL değerinde demiyor hocam.En düşük fiyatları nasıl 60 ediyor hocam? Tek tek açıklar mısınız?
Yanlış.
En düşük dediğine takılmıştım."60 TL ye yakın" diyor arkadaş. 60 TL değerinde demiyor hocam.
60 TL'yi de geçiyormuş zaten."60 TL ye yakın" diyor arkadaş. 60 TL değerinde demiyor hocam.
En düşük dediğine takılmıştım.
Olabiliyor böyle şeyler de, fiyatlar anlık 10 kuruş 50 kuruş vs.. değiştiği için hesaplamalar da bazen yanılmalar olabiliyor.60 TL'yi de geçiyormuş zaten.
O nasıl oluyor hocam. Yani ben size atıyorum bunları 40 TL'ye sattım siz zaten en düşük hali ile 60 liraya hepsini satabilirsiniz.Yani ben sizden 60 liralık bir şey alırsam o 45-50 lira olarak geliyor benim hesabıma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.