CS:GO kasalara ne yapılmalı?

KerOn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi Sosyaller. Uzun zamandır CS:GO oynuyorum ve şimdiye kadar 57 tane kasa biriktirdim. Her birisinin fiyatı 25-45 TL arasında değişiyor. Sizce kasa açıp kar mı etmeye çalışayım, yoksa üçüncü parti sitelerde kasa satıp güzel skinlere dönüştürme şansım var mı? Eğer kasa aç diyorsanız hangi kasaların kar ettirme ihtimali daha yüksek? Eğer siteye yatır diyorsanız hangi siteleri önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 gelene kadar bekleyin, sonrasında satarsınız.

Kasaları açıp kâr etmek biraz zor. Bana kalırsa CS2'yi bekleyin kasa fiyatları illaki artar.

Çoğu bet sitesi kasaları almıyor, fiyatları çok değişken olduğu icin alsalar bile fazla kesintiyle alırlar haberin olsun.

CS2 açılışıyla kasa fiyatları artacak. Parlak skinlerin fiyatı da artacak. Kasaları şimdi satıp, major turnuvası bitince kapsüllere gelecek indirimle piyasa da çöküş olacak. O zaman istediğin skini alabilirsin.

Bencede cs2 yi bekle cs2 hayfında deli gibi kasa ihtiyacı olcak ve fiyatlar illaki yükselir bi saçmalık olmazsa o sıradada satarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…