CS:GO kasaları bekletmeli miyim?

Arkadaşlar CS 2 çıkınca büyük ihtimal operasyon gelecek ve ben o operasyonu almak istiyorum o yüzden kasa biriktiriyorum şimdiye kadar 15 16 kasam oldu fakat şu an satsam mi satmasam mi bilemedim. CS 2 çıkınca kasa fiyatları düşer mi?

Kasaların fiyatları sürekli artmakta ancak dediğiniz gibi operasyon gelirse operasyon süresince bir miktar düşüş yaşanır fakat belli bir süre sonra tekrar artar. Tamamen size kalmış, ben olsam satmazdım. Ayrıca CS 2 çıktığı an operasyon geleceği kesin değil, tamamen söylentiden ibaret. Ben CS 2'nin operasyon ile birlikte geleceğini düşünmüyorum açıkçası.

Kasaların fiyatları sürekli artmakta ancak dediğiniz gibi operasyon gelirse operasyon süresince bir miktar düşüş yaşanır fakat belli bir süre sonra tekrar artar. Tamamen size kalmış, ben olsam satmazdım. Ayrıca CS 2 çıktığı an operasyon geleceği kesin değil, tamamen söylentiden ibaret. Ben CS 2'nin operasyon ile geleceğini düşünmüyorum açıkçası.

Açıkçası öyle daha iyi en azından operasyon gelmeden CS2 içinde satarım gelince de alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı