CS:GO kasaları nasıl değerlendirilmeli?

Makaleler
2
Bu kasa işi nasıl yürüyor hiç bilmem. Bir ara oynamıştım CS:GO ve nasıl düştüğünü bilmediğim kasalar var.
Bunlar galiba para ediyormuş ve bunları nasıl değerlendirmeliyim?
Ayrıca Sat kısmı 7 gün ila 1 yıl uyarısı veriyor ve pasif konumda. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

900 TL değerinde kasa biriktirip adamın biriyle kafa kafaya takaslayıp 1 adet AK 47 edindim. Pazarda satsam o AK'yi almak için 200 TL daha koymam gerekecekti

Bende de 100 e yakın kasa var fakat satamıyorum. sanırım birşey satın almam gerekiyor satmadan önce.

Maşallah hocam firar kasaları milyon milyar ediyor olması lazım. En az 600-700 lira vardır envanterde.

Bende de 100 e yakın kasa var fakat satamıyorum. sanırım birşey satın almam gerekiyor satmadan önce.
Hocam 5 dolar sınırı var ondan sonra satabiliyor olmanız lazım ayrıca 100 kasa 5 doların kat kat fazlasıdır herhalde.

Bende anlamadım ne zaman nasıl düştü bu kasalar. Baktım para eden bir şey satıp oyun almaya karar verdim.

Steam'den oyun satın almanız gerek. Ne kadar olduğu fark etmez. Oyunu satın aldıktan sonra 7 gün sonra satabilirsiniz.
DLC alsam olur mu? Fiyatı farketmez mi diyorsunuz?

Son düzenleme:
Bende anlamadım ne zaman nasıl düştü bu kasalar. Baktım para eden bir şey satıp oyun almaya karar verdim.

DLC alsam olur mu? Fiyatı farketmez mi diyorsunuz?
50 lirayı geçen ne alırsanız alın fark etmiyor.

Steam'den oyun satın almanız gerek. Ne kadar olduğu fark etmez. Oyunu satın aldıktan sonra 7 gün sonra satabilirsiniz.
5 dolar sınırı vardı hocam. Steam dolar kuru da 10 lira olduğu için sınır 50 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…