CS:GO kasaları nerede açılmalı?

lasyu1

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'da kasa açmak istiyorum da, oyunun içinden açmak mı daha mantıklı yoksa kasa açma sitelerinden mi?

ForceDrop Upgrade sistemi çoh iyi

2 türlüde şansa bağlı pek farkları yok. Ben olsam sitelerden denerdim. Haftada 1 kasa aciyorum bıçak cikma umuduyla. Faucet olan sitelerde oynanabilir.

Halis katlanıyor mu bu sitelerde ben 45 dolar içerdeyim döner derseniz bi 100 daha girerim yoksa salacağım promosyonlu YouTube cular yayıncılar saak saak cıkarıyor

Ara sıra oyun içi 3-4 tane açıp şansınızı deneyebilirsiniz site pek önermem ancak sitelerden iyi para kazandım.

Halis katlanıyor mu bu sitelerde ben 45 dolar içerdeyim döner derseniz bir 100 daha girerim yoksa salacağım promosyonlu YouTube cular yayıncılar saak saak cıkarıyor.

Hocam onların %'lerini yükseltiyorlar hatta şu anda rövanşta olan site de dahil.

Ara sıra oyun içi 3-4 tane açıp şansınızı deneyebilirsiniz site pek önermem ancak sitelerden iyi para kazandım.

Hocam onların %'lerini yükseltiyorlar hatta şu anda rövanşta olan site de dahil.
He yav sorma eleman katlaya katlaya 10 k dolar yaptı gecen vuruyo geliyor vuruyor geliyor biz de mercimek bi bıcak alalım diye girdik bakalım alabilcez mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…