sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #11 Herhangi bir site aracılığıyla yapmayı tercih ediyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Ekim 2022 #12 sad7k dedi: Hocam kasayı satarsam elime 980 lira civarı bir şey geçiyor. Pazardan bir skin alıp Shadowpay'da satsam nasıl olur? Komisyon az diyorlar. Genişletmek için tıkla... %10 civarı bir komisyonu var. Ama yurt dışından para almak biraz meşakkatli.
sad7k dedi: Hocam kasayı satarsam elime 980 lira civarı bir şey geçiyor. Pazardan bir skin alıp Shadowpay'da satsam nasıl olur? Komisyon az diyorlar. Genişletmek için tıkla... %10 civarı bir komisyonu var. Ama yurt dışından para almak biraz meşakkatli.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 8 Ekim 2022 #13 Alpha Frozen dedi: Hocam hangi haritadan düştü? Bir de kısa maç mıydı uzun maç mıydı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Doğrudan şans nerede veya nasıl şekilde düştüğünün önemi yok. sad7k dedi: Herhangi bir site aracılığıyla yapmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Gamesatış'da kimliğinizi doğrulayıp onaylı satıcı olursanız az bir kayıpla çevirebilirsiniz. Tabii ürünün sitede ki raf fiyatına da bağlı bir durum.
Alpha Frozen dedi: Hocam hangi haritadan düştü? Bir de kısa maç mıydı uzun maç mıydı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Doğrudan şans nerede veya nasıl şekilde düştüğünün önemi yok. sad7k dedi: Herhangi bir site aracılığıyla yapmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Gamesatış'da kimliğinizi doğrulayıp onaylı satıcı olursanız az bir kayıpla çevirebilirsiniz. Tabii ürünün sitede ki raf fiyatına da bağlı bir durum.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #14 sad7k dedi: Herhangi bir site aracılığıyla yapmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Site üzerinden alırım sorun yok.
sad7k dedi: Herhangi bir site aracılığıyla yapmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Site üzerinden alırım sorun yok.