CS:GO kasaları pişmanlıktır

2015'de 150 vermişsin. Bu meblağ'ı anlamayacaklar için şöyle özetleyim: 2018'de 150 liraya bıçak alabiliyorduk. Şu an en ucuz bıçak 1000 lira. 2015'de 150 liradan da düşüktür bıçak

Hocam 1 ayda o kadar yapamazsam ne oluyor?

@Rustin Cohle o kostümleri elinde tutsaydın şimdi sağlam değerli olurdu da o zamanda da paranın bir ağırlığı vardı Alım gücü çöp olduktan sonra değerlense kaç yazar...

@Rustin Cohle o kostümleri elinde tutsaydın şimdi sağlam değerli olurdu da o zamanda da paranın bir ağırlığı vardı alım gücü çöp olduktan sonra değerlense kaç yazar...

Şimdi 10k eder herhalde o 2 skin ama o dönem çok işime yaradı o para telefonum bozuktu onu yeniledim tabii aynı fiyatına gitmedi ama 950 TL gibi para geldi elime telefon değiştirmiştim.

@Rustin Cohle o zamanın alım gücüyle, günümüzün alım gücü de tabii ki bir değil. Arada dağlar kadar fark var.

Yani yapamaz isem yeniden 60 lira vermem gerekiyor öyle değil mi?
Aynen Premium"a üye oluyorsun çünkü 85 win alıp çekiledebilirsin ha ben bi 85 daha yapar 700-800 lira daha almak istiyorum dersen orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…