CS:GO kasaları satılmalı mı?

Ogzy_K

Hectopat
Daha fazla  
CS2 çıkınca kasaların fiyatının çok fazla artacağını düşünmüyorum ama biriktir diyen de çok kişi var sizce ne yapmalıyım?

Bence satılmamalı.

steam yaz indirimleri bittikten sonra muhtemelen kasa fiyatları artışa geçecektir, elde tutmak mantıklı.

Şahsen ben oyunlar zamlanacak diye kasaları ve birkaç tane skin satıp oyun doldurdum profile. Tercih meselesi. Oyun almayacaksanız bence tutun. Ama oyun alacaksanız bence satıp alınabilir.

400$ değerinde kasalarım var ve bir o kadar daha depolamayı düşünüyorum. Şuan bence kasa almak için bir fırsat durumu var, fiyatlar iyi düştü. Bu hep böyle olmuştur. İndirim dönemi bitince eski haline dönecektir.

CS2 çıkınca kasaların fiyatının çok fazla artacağını düşünmüyorum ama biriktir diyen de çok kişi var sizce ne yapmalıyım?

Reis soyle bana sialh kasasi dusmustu 2100 sattiydim komisyonla 1800 kaldiydi RDR dahil bayağı oldum indirimde kasa simdi 2800 TL oldu ama pişman degilim cunku Steam kuru değişecek ama aksalarinda fiyati artacak bir de CS 2 ciakcak ya bir bekle istersen.

Kasaları satıp oyun almayı düşünüyorum, indirimden sonra satsam anlamı kalmayacak.

Kasaları satıp oyun almayı düşünüyorum, indirimden sonra satsam anlamı kalmayacak.

Benim demeye calistigim oyun fiyatlari artarsa kasa fiyatlarida artar kur degisince ama indirimdeyken al sen bilin.

Arkadaşlar uzun süre düşündüm ve verdiğim kararla kasaları sattım, almak isteyip alamadığım oyunların zamlanmasını izlemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…