CS:GO kasaları satmak günah mı?

Arkadaşlar ben CS:GO oyununu bırakıyorum, kalan kasaları Steam pazar yerinde satacağım. Günah mıdır?
Sen dalga geçenlere bakma, herkes aynı bilgi seviyesinde veya aynı hassasiyette olmuyor. Cevabım fikrini düzgünce yazanlara değildir, yanlış anlaşılma olmasın.

Içinde ne olduğu bilinmediği için satışı zaten dinen geçerli değil. Ayrıca şansa bağlı bir şey için para ödüyorsun, ıcinden cok değerli bir şey de çıkabilir, değersiz bir şey de. Bu tarz şeyler kumara girer. (Ilahiyat öğrencisiyim)

Bu kadar dindar takılırsanız hiçbir şeyden zevk alamazsınız arkadaşlar.
Hayatta zevk-keyif alınabilecek birçok şey olduğu gerçeğini de hesap ederek, inancın buna engel olması da mümkün değil diye düşünüyorum. İnanç sadece özünde zararlı olan şeyleri engelliyor bildiğim kadarıyla, polemiğe doğru sürükleniyoruz gibi geliyor bana ama düzgün bir inanç ve vicdan insanın zarar vermeyen şekilde hayatını yaşamasına engel mi sorusuna yanıt bulmak derin tartışmalara yol açacaktır forumda zannımca....

Ancak size şu konuda katılıyorum, bağnazlık hayattan keyif almakta dahil birçok şeyi olumsuz etkiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…