U ufqvar Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Nedenini bilmiyorum ama oyun bazen kasıyormuş gibi oluyor. FPS ise düşmuyor 150 civarinda FPS aliyorum buna ragmen kasiyor. Neden boyle? 60Hz monitor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Nedenini bilmiyorum ama oyun bazen kasıyormuş gibi oluyor. FPS ise düşmuyor 150 civarinda FPS aliyorum buna ragmen kasiyor. Neden boyle? 60Hz monitor.
Shadow4PeeK Centipat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 ufqvar dedi: Nedenini bilmiyorum ama oyun bazen kasıyormuş gibi oluyor. FPS ise düşmuyor 150 civarinda FPS aliyorum buna ragmen kasiyor. Neden boyle? 60Hz monitor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ki sorun drop gibiydi sanki ram belirtirseniz ben çift kanal yaptım oyun akıyor şuanda Artı 0 Eksi
ufqvar dedi: Nedenini bilmiyorum ama oyun bazen kasıyormuş gibi oluyor. FPS ise düşmuyor 150 civarinda FPS aliyorum buna ragmen kasiyor. Neden boyle? 60Hz monitor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ki sorun drop gibiydi sanki ram belirtirseniz ben çift kanal yaptım oyun akıyor şuanda
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 ufqvar dedi: Nedenini bilmiyorum ama oyun bazen kasıyormuş gibi oluyor. FPS ise düşmuyor 150 civarinda FPS aliyorum buna ragmen kasiyor. Neden boyle? 60Hz monitor. Genişletmek için tıkla... UPS alarak çözebilirsiniz. @Yener K. Elektrikçi idi sanırım. Ram kaç? Artı 0 Eksi
ufqvar dedi: Nedenini bilmiyorum ama oyun bazen kasıyormuş gibi oluyor. FPS ise düşmuyor 150 civarinda FPS aliyorum buna ragmen kasiyor. Neden boyle? 60Hz monitor. Genişletmek için tıkla... UPS alarak çözebilirsiniz. @Yener K. Elektrikçi idi sanırım. Ram kaç?
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 13 Ağustos 2022 #4 Greenville dedi: UPS alarak çözebilirsiniz. @Yener K. Elektrikçi idi sanırım. Ram kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş UPS'yi ne yapacak tam olarak? Artı 0 Eksi
Greenville dedi: UPS alarak çözebilirsiniz. @Yener K. Elektrikçi idi sanırım. Ram kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş UPS'yi ne yapacak tam olarak?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 İbrahim Arıkan dedi: Hocam arkadaş UPS'yi ne yapacak tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru bilmiyorum ama, akımı dengelersek; doğru akıcılıgi verebilir. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Hocam arkadaş UPS'yi ne yapacak tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru bilmiyorum ama, akımı dengelersek; doğru akıcılıgi verebilir.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 13 Ağustos 2022 #6 Greenville dedi: Ne kadar doğru bilmiyorum ama, akımı dengelersek; doğru akıcılıgi verebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş drop yiyor hocam. Akım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Ne kadar doğru bilmiyorum ama, akımı dengelersek; doğru akıcılıgi verebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş drop yiyor hocam. Akım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #7 İbrahim Arıkan dedi: Arkadaş drop yiyor hocam. Akım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Drop olsaydı FPS'in sabit kalacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Arkadaş drop yiyor hocam. Akım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Drop olsaydı FPS'in sabit kalacağını düşünmüyorum.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 13 Ağustos 2022 #8 FPS sabitlemeyi dene. 70'e sabitle iyi olur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Shadow4PeeK Centipat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #9 Greenville dedi: Drop olsaydı FPS'in sabit kalacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Asmerrrr dedi: FPS sabitlemeyi dene. 70'e sabitle iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Drop olayı maalesefki ram yetmezliğinden dolayı aynı sorun dediğim gibi benimde başıma geldi ram aldıktan sonra çok daha iyi oldu. Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Drop olsaydı FPS'in sabit kalacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Asmerrrr dedi: FPS sabitlemeyi dene. 70'e sabitle iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Drop olayı maalesefki ram yetmezliğinden dolayı aynı sorun dediğim gibi benimde başıma geldi ram aldıktan sonra çok daha iyi oldu.
KS KS U ufqvar Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #10 Shadow4PeeK dedi: Hocam bende ki sorun drop gibiydi sanki ram belirtirseniz ben çift kanal yaptım oyun akıyor şuanda Genişletmek için tıkla... 8gb ram dual, i5 3470 islemci gt 1030 gpu. Artı 0 Eksi
Shadow4PeeK dedi: Hocam bende ki sorun drop gibiydi sanki ram belirtirseniz ben çift kanal yaptım oyun akıyor şuanda Genişletmek için tıkla... 8gb ram dual, i5 3470 islemci gt 1030 gpu.