CS:GO kasma ve FPS drop sorunları

Mehmet değer

Femtopat
Arkadaşlar bugün CS:GO oynuyordum dust2 mapinde ortalama 60-70FPS alıyorum birkaç el 10-20FPS aldım anlık daha sonra 3-4 el sonra bir an dondu 1 FPS'e kadar indi arkada sadece Discord açıktı arkadaşlarımla konuşuyordum ve bu 1 FPS'e indiğinde be bilgisayarım 4-5 saniye boyunca dondu donması geçtiğinde arkadaşlarımın sesleri kesildi ve CS:GO'da ESC menüsü geldi bilmiyorum o şokla kendim de açmış olabilir her neyse ESC menüsüne geldikten sonra dairesel şeyler çizdi mouse kendi kendine daha sonra sağ altta maçtan çık düğmesine geldi bende tam o an bilgisayarı mı kapattım, sizce bilgisayarım mı hacklendi acil eğer hacklendiysem nasıl kurtulabilirim?

i3 540.
8 GB RAM.
GT 730 2 GB DDR3.

Hocam ben bu olayı ilk defa gördüm normalde mirage 80-90FPS alıyorum dust 2'de hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.
i3 540.
8 GB RAM.
GT 730 2 GB DDR3.

Hocam ben bu olayı ilk defa gördüm normalde mirage 80-90FPS alıyorum dust 2'de hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.
İşlemci eski olduğu için yetemiyor büyük ihtimal. Arkada Discord açık ise droplar olabilir. İşlemci çok ısınıyor da olabilir sıcaklıklar nasıl ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı