Satılık CS:GO-Kelebek Kızıl Ağ ve AK-47

• Konuyu başlatan 34288
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.485

34288

Megapat
Selam ben Dağhan, Antalya'da yaşıyorum. CS:GO'da Global Elite'yim ve envanterimde olan Kelebek Kızıl Ağ (Görevde Kullanılmış) ve AK-47 Kırmızı Çizgi (4 tane LGB Katowice 2015 sticker) skinleri satmak istiyorum. Nakit para veya eşya takası olabilir. Her türlü bilgi verilir, Antalya içi elden yapılır. Eğer nakitse para teklifi, takas ise eşya teklifi verebilirsiniz. Aynı zamanda envanterimden başka bir şey de isterseniz söyleyebilirsiniz.
Not: Takas tekliflerine açığım.
Steam hesabım: Steam Community :: Winterius
20160323183455_1.jpg

20160323183514_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Chilvary: Medieval Warfare oynuna takas yapar mısın? Oyun şuan 40TL. İstediğin bir 25TLlik skine.
Chivalry: Medieval Warfare Steam'de

Edit: Şuan envanterine baktım ve sadece P90 | Asimow 25TL. Takas yapmak istiyorsan, steamdan bana ulaşabilirsin veya skypeden.

Son düzenleme:
Selam. Chilvary: Medieval Warfare oynuna takas yapar mısın? Oyun şuan 40TL. İstediğin bir 25TLlik skine.
Chivalry: Medieval Warfare Steam'de

Edit: Şuan envanterine baktım ve sadece P90 | Asimow 25TL. Takas yapmak istiyorsan, steamdan bana ulaşabilirsin veya skypeden.

Arkadaşla konuşulmuş ama sadece oyun verebildiği için anlaşılamamıştır. Hala bütün tekliflere açığım...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı