mm21 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #31 Ekran goruntusu atarsaniz belki yardimci olabilirim. Quitahditale dedi: herşeyi denedim ama olmadı. yinede hepinize teşekkür ederim. son çare olarak oyunu tamamen silip tekrar yükleyecem. Genişletmek için tıkla...
Ekran goruntusu atarsaniz belki yardimci olabilirim. Quitahditale dedi: herşeyi denedim ama olmadı. yinede hepinize teşekkür ederim. son çare olarak oyunu tamamen silip tekrar yükleyecem. Genişletmek için tıkla...
byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #32 Bende de oldu. Yükle deyin. Maksimum 10 dakikaya açılır.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 6 Ocak 2021 #33 mm21 dedi: Ekran goruntusu atarsaniz belki yardimci olabilirim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç kaldın. Oyunu sildim bile. byand dedi: Bende de oldu. Yükle deyin. Maksimum 10 dakikaya açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam yüklenmiyor işte. Disk yazma hatası diye bir şey çıkıyor.
mm21 dedi: Ekran goruntusu atarsaniz belki yardimci olabilirim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç kaldın. Oyunu sildim bile. byand dedi: Bende de oldu. Yükle deyin. Maksimum 10 dakikaya açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam yüklenmiyor işte. Disk yazma hatası diye bir şey çıkıyor.
mm21 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #34 19 dk once yazmistim Quitahditale dedi: Biraz geç kaldın. Oyunu sildim bile. Hocam yüklenmiyor işte. Disk yazma hatası diye bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla...
19 dk once yazmistim Quitahditale dedi: Biraz geç kaldın. Oyunu sildim bile. Hocam yüklenmiyor işte. Disk yazma hatası diye bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla...
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 6 Ocak 2021 #35 mm21 dedi: 19 dk once yazmistim . Genişletmek için tıkla... :/