C Cranticos Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da karşıda hile vardı, ben de takım arkadaşlarıma oyunun hızlı bitmesi için k**l yourself yazdım yıldızlı şekilde. Fakat yanlışlıkla herkese yazmışım, report falan yazdılar. LoL'de ban sebebiymiş. Bir sorun çıkar mı?
Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da karşıda hile vardı, ben de takım arkadaşlarıma oyunun hızlı bitmesi için k**l yourself yazdım yıldızlı şekilde. Fakat yanlışlıkla herkese yazmışım, report falan yazdılar. LoL'de ban sebebiymiş. Bir sorun çıkar mı?
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 19 Haziran 2023 #2 Hiçbir şey olmaz. LoL gibi bebe oyunu değildir. Adamın her şeyine sövün ban gelmez.
Abradolf Lincoler Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Ciddi bir konu knk, firmalar böyle konularda hassas olabiliyor.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Haziran 2023 #4 Çok düşük ihtimalle ceza verilebilir. Mesajlarda neler neler yazılıyor bir şey denmiyor buna deneceğini sanmam.
Çok düşük ihtimalle ceza verilebilir. Mesajlarda neler neler yazılıyor bir şey denmiyor buna deneceğini sanmam.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 19 Haziran 2023 #5 Hocam CS oynuyormuşsunuz bu yüzden çok bir şey olacağını sanmıyorum ancak bu yaptığın aslında bir suç ve önermiyorum.
Hocam CS oynuyormuşsunuz bu yüzden çok bir şey olacağını sanmıyorum ancak bu yaptığın aslında bir suç ve önermiyorum.