CS:GO kırık diş bileti ne zaman bitecek?

Şimdi bileti alsan Bronz kırık dış operasyonu jetonundan başka eline bir şey geçmez.
görevlerin bitiş tarihi varmı ne zaman biter şimdi almamı önerirmisin
Size bir tavsiye vereyim. Kasalardan müthiş kar yaparsın.

Zaten bende açın demedim. Satmasını anlatmak istemiştim.

Yok hocam açmayın satın. Batarsınız.
kasalar kaç yıldız ile alınıyor

Görevlerin bitiş tarihi var mı? Ne zaman biter? Şimdi almamı önerir misin?

Normalde Valve kesin bir dilde herkese 30 Nisan'da görevlerin son bulacağını ve operasyonun kalkacağını açıkladı. Bu uzama durumu istisna oldu, ne zaman biteceğini de açıklamadılar. Şimdi almanızı önermem, çünkü bu uzamanın ne zaman biteceği belli değil.

peki yaptığım görevler var yıldızlar kalıcımı silinirmi

Yıldızları operasyon tamamen sona ermeden bileti satın alıp harcamak gerek, yoksa bir anlamı kalmaz.
şu şekilde yapsam görevler bitsin ondan sonra ben operasyon bileti alıp Ondan sonra yapsam olur mu öyle
Yıldızları operasyon tamamen sona ermeden bileti satın alıp harcamak gerek, yoksa bir anlamı kalmaz.
şimdi alsam bir anlamı kalmaz bitmesine yakın ya ondan bilet boşa gider

Önce görevleri tamamlayın en son bileti alın. Yarın gece kaldırılması ihtimali yüksek.

Operasyon dediğimiz şey görevlerden ibaret zaten. Operasyonun bitmesi=görevlerin kalkması.
şimdi ben bilet aldım istatikler görünmüyor şöyle yazılıyor seçili bu tarih aralığı modlar için veri yok seçimin değiştir veya maç yap yazıyor ben maç yaptım ama değişen bir şey olmadı yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…