Kqod Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #11 Ergun_Bey06 dedi: Yok kanka yeni başlamadım uzun süredir oynuyorum da sen yukarıda ödülleri vermiyor falan dedin ben almayı düşünüyorum birkaç güne ama sen öyle deyince aklıma takıldı yine kazandığım yıldızları vermeyecek mi? Genişletmek için tıkla... Kanka ben ödülleri vermiyor demedim ki? Konu sahibine yazdım. Galiba yanlış alıntıladın.
Ergun_Bey06 dedi: Yok kanka yeni başlamadım uzun süredir oynuyorum da sen yukarıda ödülleri vermiyor falan dedin ben almayı düşünüyorum birkaç güne ama sen öyle deyince aklıma takıldı yine kazandığım yıldızları vermeyecek mi? Genişletmek için tıkla... Kanka ben ödülleri vermiyor demedim ki? Konu sahibine yazdım. Galiba yanlış alıntıladın.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.033 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 28 Şubat 2021 #12 3. hesabımı kasmaya başladım. İndirime girince ikisine de alacağım hemen.
Y YugiPeeK Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 182 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 3 Mart 2021 #13 bados123 dedi: 3. hesabımı kasmaya başladım. İndirime girince ikisine de alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... indirim bende bekliyorumda olmucak galiba.
bados123 dedi: 3. hesabımı kasmaya başladım. İndirime girince ikisine de alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... indirim bende bekliyorumda olmucak galiba.
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 3 Mart 2021 #14 YugiPeeK dedi: İndirim bende bekliyorumda olmayacak galiba. Genişletmek için tıkla... Bana da indirime girmeyecek gibi geliyor.
YugiPeeK dedi: İndirim bende bekliyorumda olmayacak galiba. Genişletmek için tıkla... Bana da indirime girmeyecek gibi geliyor.