Gireceğini zannetmiyorum girerse de oradan gelen itemlerin fiyatları bayağı düşer geçen operasyondada böyle oldu bu saatten sonra almak ne kadar karlı olur tartışılır başta alsaydınız kasa fiyatları 7 TL'den satılıyordu başta çok güzel kar ediliyordu ancak bilet fiyatı düşdükce item fiyatları da düşüyor.
Gireceğini zannetmiyorum girerse de oradan gelen itemlerin fiyatları bayağı düşer geçen operasyondada böyle oldu bu saatten sonra almak ne kadar karlı olur tartışılır başta alsaydınız kasa fiyatları 7 TL'den satılıyordu başta çok güzel kar ediliyordu ancak bilet fiyatı düşdükce item fiyatları da düşüyor.
Alırsın, 50 adet kasayı alır, 1 sene sonra 10₺'den satarsın. Bir yandan da diğer hesabına yine bileti alıp skin, sticker falan alırsın. Geçen sene 1000₺'den fazla kâr ettim.
Şimdi almak hiç mantıklı değil, çünkü operasyon sonlarına doğru her zaman %50 indirime giriyor operasyonlar o yüzden indirim başlamasını bekle, başladıktan 1-2 hafta sonra Steam pazarından al çünkü genelde 5-6 TL daha ucuz oluyor.