Kapalı CS:GO Kırık Diş Operasyonu Sadece 80 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
Edit: Yazan olmayınca 108 TL'ye kendim satın aldım bileti. Satış olmayacaktır.

Steam fiyatı 127 TL olan CS:GO - Kırık Diş Operasyonu, sadece 80 TL'ye hediye yoluyla satıyorum. Toplamda %38 gibi güzel bir indirim oluyor ve görevleri yaparak 150 TL üzerinde skin kazanabiliyorsunuz. Satış sonrasında Steam hesabınıza hediye edeceğim. Telegram, e-posta veya Steam üzerinden iletişime geçebiliriz. Enpara, Ziraat ve Papara ile ödeme alabilirim.

Forumda sadece tek bir satışım oldu eğer referans isteyen olursa:

Son düzenleme:
Valla uzun zamandır forumdan alışveriş yapmak istiyorum. Daha iki gün önce 112'ye aldım almasam kesin alırdım almayı düşünüp kararsız kalanlar için şöyle bir hesap yaparsak; 50 tane kasa alabiliyorsunuz 100 yıldıza o da 5 liradan 250 lira yapıyor. İlerde 10 lira olursa bıçak parası... PP efsane

Aslında ben mi kullansam diye düşündürdü bu hesap. Kısa süre içerisinde satış olmazsa ben hesabıma yüklerim olmadı.

Aslında ben mi kullansam diye düşündürdü bu hesap. Kısa süre içerisinde satış olmazsa ben hesabıma yüklerim olmadı.

Steam ile ilgili ufak bir sorunum var. Halledersem alacağım hocam. Zaten alacaktım, indirimli alayım.

Sorunumu çözdüm. bu adresten ulaşırsanız alacağım.

Son düzenleme:
Steam ile ilgili ufak bir sorunum var. Halledersem alacağım hocam. Zaten alacaktım, indirimli alayım.

Sorunumu çözdüm. bu adresten ulaşırsanız alacağım.
Merhaba, konunun en başına yazdım fakat görülmemiş sanırım.

Edit: Yazan olmayınca 108 TL'ye kendim satın aldım bileti. Satış olmayacaktır.

Maalesef kendi hesabıma yükledim ve görevlere başladım. Belki 11 Şubat'ta indirime girebilir. Beni artık stresli günler bekliyor.

Merhaba, konunun en başına yazdım fakat görülmemiş sanırım.

Maalesef kendi hesabıma yükledim ve görevlere başladım. Belki 11 Şubat'ta indirime girebilir. Beni artık stresli günler bekliyor.
Tamamdır hocam. Hayırlı akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…