W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 15 Mayıs 2023 #1 Evet, cevabınızı bekliyorum. Ekstra: Kısa maç ve uzun maçta verdiği XP farkı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.811 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 15 Mayıs 2023 #2 Düşer, kısa maç adı üstünde round sayısı az olduğu için uzun maça göre biraz daha az exp alırsın.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 15 Mayıs 2023 #3 Witches dedi: Evet, cevabınızı bekliyorum. Ekstra: Kısa maç ve uzun maçta verdiği XP farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Death match, silah yarışı hiç farketmez hepsinden düşer.
Witches dedi: Evet, cevabınızı bekliyorum. Ekstra: Kısa maç ve uzun maçta verdiği XP farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Death match, silah yarışı hiç farketmez hepsinden düşer.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 15 Mayıs 2023 #4 Düşme olasılığı azalır mı? spriggan dedi: Death match, silah yarışı hiç farketmez hepsinden düşer. Genişletmek için tıkla... Metin Eren Türkmen dedi: Düşer, kısa maç adı üstünde round sayısı az olduğu için uzun maça göre biraz daha az exp alırsın. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 15 Mayıs 2023
Düşme olasılığı azalır mı? spriggan dedi: Death match, silah yarışı hiç farketmez hepsinden düşer. Genişletmek için tıkla... Metin Eren Türkmen dedi: Düşer, kısa maç adı üstünde round sayısı az olduğu için uzun maça göre biraz daha az exp alırsın. Genişletmek için tıkla...
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.811 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 15 Mayıs 2023 #5 Witches dedi: Düşme olasılığı azalır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, olasılık kasa düşen her oyun modunda aynı.
Witches dedi: Düşme olasılığı azalır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, olasılık kasa düşen her oyun modunda aynı.