Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Ağustos 2023 #21 arasmaras dedi: Bir maç girdim baktım 2 sayfa cevap olmuş ama herkes aynı cevabı versede tartışma olmuş benim demek istediğim şey maç sonunda kazandığımız XP'lerde değişiklik oluyor mu diye sordum ve sizin cevaplara bakarak biraz da olsun anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kısaca olmuyor hocam. Siz rekabetçide XP için round kazanmaya bakın kısa uzun fark etmez.
arasmaras dedi: Bir maç girdim baktım 2 sayfa cevap olmuş ama herkes aynı cevabı versede tartışma olmuş benim demek istediğim şey maç sonunda kazandığımız XP'lerde değişiklik oluyor mu diye sordum ve sizin cevaplara bakarak biraz da olsun anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kısaca olmuyor hocam. Siz rekabetçide XP için round kazanmaya bakın kısa uzun fark etmez.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 23 Ağustos 2023 #22 Yukapian dedi: Kısaca olmuyor hocam. Siz rekabetçide XP için round kazanmaya bakın kısa uzun fark etmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hepinize.
Yukapian dedi: Kısaca olmuyor hocam. Siz rekabetçide XP için round kazanmaya bakın kısa uzun fark etmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hepinize.