AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 11 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar CS:GO'da klanıma arkadaş arıyorum tek şart Ts3 nedeni ise benim oyundan sesim gitmiyor nedense (çözümünü bilen varsa söylerse çok memnun olurum) benim rütbem ''keleş 1''.
Merhaba arkadaşlar CS:GO'da klanıma arkadaş arıyorum tek şart Ts3 nedeni ise benim oyundan sesim gitmiyor nedense (çözümünü bilen varsa söylerse çok memnun olurum) benim rütbem ''keleş 1''.
surgeon Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 96 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi İnşallah 11 Ağustos 2015 #2 cs go var ama su anda oynayamıyorum 1- 2 ay sonra yenı bılgısayar alacagım ıstersenız ben gelebılırım klana hangi serverda oynuyorsunuz?
cs go var ama su anda oynayamıyorum 1- 2 ay sonra yenı bılgısayar alacagım ıstersenız ben gelebılırım klana hangi serverda oynuyorsunuz?
Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 11 Ağustos 2015 #3 Rütben neydi ?