XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Birdenbire olmuş bir olay hiçbir kod çalışmıyor -graph veya nişangah kodları falan hiç çalışmıyor bir anda çıktı bu çözümü nedir?
Birdenbire olmuş bir olay hiçbir kod çalışmıyor -graph veya nişangah kodları falan hiç çalışmıyor bir anda çıktı bu çözümü nedir?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Şubat 2021 #2 Dosya bütünlüğünü doğrulayın derim. Ayarlardan konsolu açtığınıza emin misiniz? Kodların doğru olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
Dosya bütünlüğünü doğrulayın derim. Ayarlardan konsolu açtığınıza emin misiniz? Kodların doğru olduğuna emin misiniz?
KS KS XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #3 aabcc dedi: Dosya bütünlüğünü doğrulayın derim. Ayarlardan konsolu açtığınıza emin misiniz? Kodların doğru olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet her şeyden eminim ve sözüne ettiğin dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayacağım. Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Dosya bütünlüğünü doğrulayın derim. Ayarlardan konsolu açtığınıza emin misiniz? Kodların doğru olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet her şeyden eminim ve sözüne ettiğin dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayacağım.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Şubat 2021 #4 XxtilkiloverXx dedi: Evet her şeyden eminim ve sözüne ettiğin dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayacağım. Genişletmek için tıkla... Rehber: Steam Dosya Bütünlüğü Doğrulama Steam'deki herhangi bir oyuna ait dosyaların bütünlüğünü bu şekilde doğrulayabilirsiniz: www.technopat.net Eğer PC açık olsaydı, kendim size anlatırdım ama ne yazık ki açık değil. Recep abinin bor rehberi var onu kullanabilirsiniz. Gayet güzel anlatılmış. Artı 0 Eksi
XxtilkiloverXx dedi: Evet her şeyden eminim ve sözüne ettiğin dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayacağım. Genişletmek için tıkla... Rehber: Steam Dosya Bütünlüğü Doğrulama Steam'deki herhangi bir oyuna ait dosyaların bütünlüğünü bu şekilde doğrulayabilirsiniz: www.technopat.net Eğer PC açık olsaydı, kendim size anlatırdım ama ne yazık ki açık değil. Recep abinin bor rehberi var onu kullanabilirsiniz. Gayet güzel anlatılmış.
KS KS XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #5 işe yaramadı Son düzenleme: 17 Şubat 2021 Artı 0 Eksi