U umut bayaner Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Konsola kodu yazıyorum ve ayar yapıyorum ama oyundan çıkınca ayar gidiyor. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023
Konsola kodu yazıyorum ve ayar yapıyorum ama oyundan çıkınca ayar gidiyor. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 umut bayaner dedi: Konsola kodu yazıyorum ve ayar yapıyorum ama oyundan çıkınca ayar gidiyor. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hangi kod?
umut bayaner dedi: Konsola kodu yazıyorum ve ayar yapıyorum ama oyundan çıkınca ayar gidiyor. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hangi kod?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 1 Haziran 2023 #3 umut bayaner dedi: Konsola kodu yazıyorum ve ayar yapıyorum ama oyundan çıkınca ayar gidiyor. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kodları yazın sonrasında host_writeconfig cfgadı Yazın userdata kısmından CFG'yi alarak başlatma seçeneklerine Auto exec CFG yazabilirsin.
umut bayaner dedi: Konsola kodu yazıyorum ve ayar yapıyorum ama oyundan çıkınca ayar gidiyor. Sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kodları yazın sonrasında host_writeconfig cfgadı Yazın userdata kısmından CFG'yi alarak başlatma seçeneklerine Auto exec CFG yazabilirsin.
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 1 Haziran 2023 #5 kod derken?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #6 Olması gereken bir şey, her açtığında o kodlar girili olarak açılsın istiyorsan config bunun için var. Config oluşturacaksın konsoldan. Son düzenleme: 1 Haziran 2023
Olması gereken bir şey, her açtığında o kodlar girili olarak açılsın istiyorsan config bunun için var. Config oluşturacaksın konsoldan.