Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.044 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Mart 2021 #1 Bu konuya dair çok fazla konu var. Çoğunu okudum ama aklımda hiçbiri kalmadı. Başlatma seçenekleri de keza aynı şekilde. Birden fazla sorum olacak. Oyuna her girdiğimde "viewmodel_fov 68 / +graph" gibi komutlar yazıyorum konsola. Ne yazarsam bu kalıcı bir hale dönüşür? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Bu konuya dair çok fazla konu var. Çoğunu okudum ama aklımda hiçbiri kalmadı. Başlatma seçenekleri de keza aynı şekilde. Birden fazla sorum olacak. Oyuna her girdiğimde "viewmodel_fov 68 / +graph" gibi komutlar yazıyorum konsola. Ne yazarsam bu kalıcı bir hale dönüşür?
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 29 Mart 2021 #11 yesososo dedi: +graph +viewmodel fov 68 şu anlık etkin değil. Ne yapmam gerekir Genişletmek için tıkla... Konsola net_graph 1 yazın ve viewmodel_fov 68 yazın. Ayrıyeten diğer belirttiğiniz sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
yesososo dedi: +graph +viewmodel fov 68 şu anlık etkin değil. Ne yapmam gerekir Genişletmek için tıkla... Konsola net_graph 1 yazın ve viewmodel_fov 68 yazın. Ayrıyeten diğer belirttiğiniz sorun çözüldü mü?
KS KS Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.044 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Mart 2021 #12 sweett dedi: Konsola net_graph 1 yazın ve viewmodel_fov 68 yazın. Ayrıyeten diğer belirttiğiniz sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer sorun neydi? Dediklerinizi yaptım. Oyunda ben yazmadığım sürece çıkmıyorlar. Son düzenleme: 29 Mart 2021 Artı 0 Eksi
sweett dedi: Konsola net_graph 1 yazın ve viewmodel_fov 68 yazın. Ayrıyeten diğer belirttiğiniz sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer sorun neydi? Dediklerinizi yaptım. Oyunda ben yazmadığım sürece çıkmıyorlar.