Yaser31 Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 CS:GO'da oyuna her girişimde bu yazılar var ve sürekli geliyor ve oyunda FPS dropları yiyorum. Bu yazılardan dolayı olabilir mi, sebebi ne?
CS:GO'da oyuna her girişimde bu yazılar var ve sürekli geliyor ve oyunda FPS dropları yiyorum. Bu yazılardan dolayı olabilir mi, sebebi ne?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 22 Mart 2021 #2 Dosya doğrulama yapın. Load error yemişsiniz. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.339 Makaleler 8 Çözümler 179 22 Mart 2021 #3 Bir topluluk sunucusuna girmek isterkenmi oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS Yaser31 Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #4 James Z. Hetfield dedi: Dosya doğrulama yapın. Load error yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ama her yaptığımda 1 dosya doğrulanmadı falan diyor ve oyunu silip tekrar yüklemeyi denedim aynı. XPLSG dedi: Bir topluluk sunucusuna girmek isterkenmi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır oyuna girdiğimde ölüm maçında hepsinde aynı sorun. Artı 0 Eksi
James Z. Hetfield dedi: Dosya doğrulama yapın. Load error yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ama her yaptığımda 1 dosya doğrulanmadı falan diyor ve oyunu silip tekrar yüklemeyi denedim aynı. XPLSG dedi: Bir topluluk sunucusuna girmek isterkenmi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır oyuna girdiğimde ölüm maçında hepsinde aynı sorun.
emirrr19 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Kardeşim sorunu düzeltinmi bendede şuqn aynı sorun var düzeltiysen yazarmısın lütfen Artı 0 Eksi
KS KS Yaser31 Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #6 emirrr19 dedi: Kardeşim sorunu düzeltinmi bende de şuqn aynı sorun var düzeltiysen yazar mısın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hayır dizelme. emirrr19 dedi: Kardeşim sorunu düzeltinmi bende de şuqn aynı sorun var düzeltiysen yazar mısın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hayır düzelmedi hala konsolda kırmızı yazılar var ve belki yakında yeni PC alırım belki onda böyle şeyler olmaz oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin ya da dosyaları doğrulamayı düzelmezse artık yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
emirrr19 dedi: Kardeşim sorunu düzeltinmi bende de şuqn aynı sorun var düzeltiysen yazar mısın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hayır dizelme. emirrr19 dedi: Kardeşim sorunu düzeltinmi bende de şuqn aynı sorun var düzeltiysen yazar mısın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hayır düzelmedi hala konsolda kırmızı yazılar var ve belki yakında yeni PC alırım belki onda böyle şeyler olmaz oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin ya da dosyaları doğrulamayı düzelmezse artık yapacak bir şey yok.